Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

marlow

22. 1. 2011 16:06
Dokud nevratite

co jste UKRADL na danich nikdo Vam neuveri.

0 0
možnosti
ML

marlow

22. 1. 2011 16:07
Re: Dokud nevratite

Hrat si na jednorozce je legracni

0 0
možnosti
JB

bazz

19. 1. 2011 22:06
Jedna úprava

Jedna úprava zákona - ano, snad se dozvime i ty "zatajené" rozhovory a o údajných kauzach. Snad se dovíme i o konci těchto kauz a o tom, jak je někdo odsouzen naším "nezavislým" soudním systémem:-)

Ještě by to chtělo zákon o obecném referendu s možností vypsání shromážděním podpisů od občanů (ne jen od politiků) a odvolatelnost konkrétního politika ... i když to asi chci moc :-)

0 0
možnosti
R

realateista

19. 1. 2011 17:12
Ještě větší komik, než jsme si mysleli

Vážený pane ministře, v TV často působíte jako komik, který se navíc vysmívá lidem a lidmi pohrdá.

Pokud tu novelu zákona chcete vydávat za zlepšení demokracie, jste skutečně ještě větší komik než vypadáte.

Byl bych rád, kdybyste mi odpověděl na názor o pár odstavců dále.

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

20. 1. 2011 0:21
Re: Ještě větší komik, než jsme si mysleli

Snad jenom tolik,  " realateisto " ,  že jste na tomto blogu doslova proflákal celý den a je těžké z té změti Vašich příspěvků domyslet, na který z těch vašich Názorů žádáte odpověď.

;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
E

ekrasit_IV

19. 1. 2011 15:07
Ano, pane ministře

policisté jsou mizerně placení, všude po světě zuří krize a proto je nutné, aby měli možnost si trošku zamelouchařit prodejem odposlechů.

Soudě podle materiálů zveřejněných iDnes firma ABL, tehdy ještě pod vaším vedením, korumpovala policisty za účelem získání dat z policejních databází. Nemáte pocit, že zde dochází k naplnění úsloví "zloděj křičí chyťte zloděje"?

0 0
možnosti
SHI

sir Humprey IV.

19. 1. 2011 14:46
todle se bude Mladý Frontě líbit, už vám daj třeba pokoj

0 0
možnosti
SHI

sir Humprey IV.

19. 1. 2011 14:46
čestný slovo?

0 0
možnosti
JV

omalovánka

19. 1. 2011 14:41
Samochvála smrdí

Krásný začátek -" svoboda je politický cíl".Ale už jen obsah slova "svoboda" si lidé vysvětlují po svém.Ten,kdo má moc,vliv,peníze a šikovného právníka snad ani žádnou svobodu v této zemi nepotřebuje.Ti ostatní,kterých je doufám většina, pouze dodržují zákony (i svoboda se musí držet v určených mezích).A jsme u jádra věci - ZÁKONY! Bohužel,to co tvoříte a vydáváte jako zákony této země,to je mnohdy pouze jen jakýsi pokus,který je v budoucnu třeba zdokonalit nebo dokonce odstranit,viz.náhubkový zákon.Doufala jsem,že cesta pokusů a omylů je již pryč,ale vidím,že tato myšlenka je pořád ještě utopií. A korupce či,jak to nazýváte- korupční potenciál?Je radost poslouchat a číst téměř denně o různých korupčních kauzách,je potěšením pro všechny zadlužené v tomto státě (včetně nemluvňat) dovídat se o milionech až miliardách,které už nikdo nikdy neuvidí.Ale s kým jsou tyto "nechutnosti" spojovány? Nejsou to náhodou také politici?I když jste novou stranou ve vládě, nechvalte se,prosím,nemáte čím.

0 0
možnosti
SO

Slušný Občan

19. 1. 2011 13:31
Pane Bárto

Můžete my vysvětlit jak může někdo z vlády, parlamentu nebo jakékoliv politické strany vzít do pusy slovo demokracie a ještě ho spojit s Českou republikou, když tu jsou zakazovány knížky, lidé jsou zavíráni za to co řeknou nikoliv zato co udělali, nebo za vylepení nálepky s pro systém nevhodným textem. Co to je za demokracii když je tu zakázaný nějaký politický směr když člověk nemá svobodu slova a projevu ?

Vím že na tohle neodpovíte protože se to nehodí, do plánu jak ovládat ty tupé ovce( voliče ), ale nezapomeňte že i mezi ovcemi se najdou ještě furt vlci kteří vám zrádcům českého národa zlomí vaz.

0 0
možnosti
V

velkamadam

19. 1. 2011 13:40
Re: Pane Bárto

Když se ta strana protiústavní, tak se nediv!!!!!!

0 0
možnosti
R

raks

19. 1. 2011 12:35
měli byste umět lépe mediálně prodat

Třetí

z místopředsedů – Kateřina Klasnová (VV) – auto s řidičem nevyužívá,

řídí si svůj soukromý mini-cooper,

případně podle svých slov jezdí taxíkem.R^

 

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

19. 1. 2011 11:39
No, nemáte se čím chlubit

Pokud má mít novinář absolutní právo publikovat, co jeho chlebodárce uzná za vhodné, pak taky by měl kdokoli novinářem napadený mít právo toho novináře odstřelit (samozřejmě lepší by bylo odstřelit toho, kdo novináři našeptává, ale ten většinou není zveřejněný). A uvidíme, kido vydrží děle.

0 0
možnosti
TT

prenda

19. 1. 2011 12:16
Re: No, nemáte se čím chlubit

Novináře má korigovat jeho chlebodárce, etika a jeho zdravý rozum, to je pravda, ale nikoliv politici!!! Bohužel tisk se musel přizpůsobit politikům a jejich reakcím, suplovat práci policie, úřadů a podobně. Proto je dnes tisk z obecného hlediska rozháraný, chová se jak utržený ze řetězu, ale to není vina novinářů. Oni se jen přizpůsobili prostředí a vyplnili mezery tam, kde selhal jiný mechanizmus (jako např. policie při svém "vyšetřování").

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1732x
Poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.
Od 13. července 2010 do 21. dubna 2011 ministr dopravy České republiky.
Zakladatel, dlouholetý generální ředitel (do února 2010) a spolumajitel (do 7. července 2010) bezpečnostní agentury ABL. Manažer odvětví roku 2008 v soutěži organizované Českou manažerskou asociací.
www.vitbarta.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky