Dvě porážky najednou

Prohrál se sportovní zápas, což se stává. Fanouška to bolí, zvláště když šlo o derby, ale přesto je to schopný překousnout. Co se ale nedá překousnout, je porážka doprovázená oslavným jekotem slovenského komentátora v naší televizi.

Ano, mluvíme o naší/vaší (já podotýkám, že po tomto zápase už pouze vaší..) televizi, která fanouškovi české reprezentace naservírovala nevšední aprílový zážitek. 

Již tak dost nahlodaný (ne-li naštvaný) fanoušek z  posledních reprezentačních zápasů musel zkousnout potupu pro něho snad největší. Z televize se linulo (a teď se omlouvám, ale přeložím to do češtiny): "Vychutnejme si velké vítězství, pojďme ho všichni oslavit", takže divákovi, který by zrovna přišel ke sportovnímu přenosu by se mohlo zdát, že naši to přece jen uválčili. Až na to, že ti naši nebyli vůbec naši.

Byl to náš velký sportovní rival, bylo to Slovensko, které se radovalo z výhry a slovenský komentátor pouze pomalu, ale jistě, přilíval kousek žíraviny do již tak dost rozleptaných srdcí každého českého fanouška. V naší (tedy teď už vaší) televizi.

Je zajímavé, že v slovenské televizi nekomentoval žádný náš komentátor. Ono to vlastně není zajímavé, ono je to normální. Čeho se dočkáme příště? Bude se z české televize ozývat nesrozumitelný vítězný křik typu: " Nötmöt hu csaba eredményes a helyzetét!" ?

V TV Nova jsme byli dříve svědky spousty směšných komentářů (nesmyslných komentářů, přebreptů, neznalostí), ale pořád to byli komentátoři, kteří tak nějak kopali s námi. Člověk nad tím zavíral oči, ale po dnešku to už nejde. Vysmívat se nám přímo do obličeje už je trošku silné kafe. A to i na apríla.  

Autor: David Vitásek | čtvrtek 2.4.2009 0:03 | karma článku: 39,91 | přečteno: 5212x
  • Další články autora

David Vitásek

Vuzelanti vyvuzebaní

21.6.2010 v 22:33 | Karma: 12,20

David Vitásek

Rachna kachna, to to letělo !!

22.5.2010 v 21:10 | Karma: 44,80

David Vitásek

Eskalátor - recenze

6.1.2010 v 1:10 | Karma: 10,21

David Vitásek

Co bude dál? Bojím se....

1.1.2010 v 22:55 | Karma: 16,69