Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper_1

12. 7. 2010 1:55
Vyjímečně souhlas

 změnu diagnózy způsobila především politická objednávka  -   a ne sexuální výchova. Zaměnujete příčinu a důsledek

0 0
možnosti
J

jardahol

11. 7. 2010 22:41
římanům 1,26-32

26Proto je Bůh vydal v moc hanebných vášní. Jejich ženy zaměnily přirozený styk za nepřirozený 27a stejně i muži zanechali přirozeného styku s ženami a vzplanuli žádostí jeden k druhému, muži s muži provádějí hanebnosti, a tak sami na sobě dostávají zaslouženou odplatu za svou scestnost. 28Protože si nedovedli vážit pravého poznání Boha, dal je Bůh na pospas jejich zvrácené mysli, aby dělali, co se nesluší. 29Jsou plni nepravosti, podlosti, lakoty, špatnosti, jsou samá závist, vražda, svár, lest, zlomyslnost, jsou donašeči, 30pomlouvači, Bohu odporní, zpupní, nadutí, chlubiví. Vymýšlejí zlé věci, neposlouchají rodiče, 31nemají rozum, nedovedou se s nikým snést, neznají lásku ani slitování. 32Vědí o spravedlivém rozhodnutí Božím, že ti, kteří tak jednají, jsou hodni smrti; a přece nejenže sami tak jednají, ale také jiným takové jednání schvalují.

0 0
možnosti
J

jardahol

11. 7. 2010 22:39
římanům 1,18-25

18Boží hněv se zjevuje z nebe proti každé bezbožnosti a nepravosti lidí, kteří svou nepravostí potlačují pravdu. 19Vždyť to, co lze o Bohu poznat, je jim přístupné, Bůh jim to přece odhalil. 20Jeho věčnou moc a božství, které jsou neviditelné, lze totiž od stvoření světa vidět, když lidé přemýšlejí o jeho díle, takže nemají výmluvu. 21Poznali Boha, ale nevzdali mu čest jako Bohu ani mu nebyli vděčni, nýbrž jejich myšlení je zavedlo do marnosti a jejich scestná mysl se ocitla ve tmě. 22Tvrdí, že jsou moudří, ale upadli v bláznovství: 23zaměnili slávu nepomíjitelného Boha za zobrazení podoby pomíjitelného člověka, ano i ptáků a čtvernožců a plazů. 24Proto je Bůh nechal na pospas nečistým vášním jejich srdcí, takže zneuctívají svá vlastní těla; 25vyměnili Boží pravdu za lež a klanějí se a slouží tvorstvu místo Stvořiteli – on budiž veleben na věky! Amen.

0 0
možnosti
P

pitrz

9. 7. 2010 12:56
Zase nic moc

Rozumite velice dobre bibli. O genetice a evolucni biologii mate jen velice mlhave laicke predstavy. Piste o tom, cemu rozumite. Vase psani tim bude pro ctenare primosem a nikoliv ztratou casu, jak tomu je ted.

0 0
možnosti

Centrotoma

5. 7. 2010 11:47
hehe

Autor je blázen, hoďte na něj síť. Tohle se nedá brát vážně;-D Těším se na článek "Statisícová účast na papežem celebrované mši", kdy se budou davy lidí iracionálně věřících v nikým neprokázanou bytost (?) modloslužebnicky plazit před křížem a číst z kdovíkolik staletí starých sebraných spisů.

0 0
možnosti
J

jardahol

11. 7. 2010 22:43
Re: hehe

Ať ti Pán požehná, aby jsi prozřel. Bůh stebou.

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.zase.smeje@seznam

5. 7. 2010 10:25
Já to vidím jako dočasnou anomálii.

Jejich řady bude decimovat AIDS a lék snad tak brzy nebude. Dále je v západní Evropě zredukují islamisté, kteří tam přeberou moc a když si vezmu léčebné pokusy z jejich domoviny, tak jsou velmi účinné. U nás se v době krize najde někdo, kdo pro upevnění moci dá lidem jako oběť toho, kým pohrdají a kdo jim vadí, jako již tolikrát v historii. Takže ani zde jim pšenka nepokvete. Nebude se jednat samozřejmě jen o ně, vzpomeňte na všechnypřípady populistického převzetí moci. Pak možná někteří řeknou - Co jsme to udělali?, ale už bude vyčištěno.

0 0
možnosti
OP

OskarPokorny

5. 7. 2010 10:51
Re: Já to vidím jako dočasnou anomálii.

1. AIDS decimuje i jiné populace, než homosexuální lidé, kteří tvrdí, že AIDS je nemocí homosexuálů (a jamajčanů) jsou přímo vinni tím, že je tato nemoc rozšířena do té míry, že nabívá pandemických rozměrů(zajedte si třeba do Oděsi). Tito lidé  tuto nemoc 20 bagatelizovali a sabotovali osvětu a výkum léčby.  2. Výborně takže je v pořádku někomu upírat jeho práva - jakou máte barvu očí - třeba přijdete na řadu hned po homosexuálech. 3. Za 45000 co je moderní člověk moderním člověkem jejich množství dlouhodobě asi neklesá ani nestoupá (existuje názor biologů, že je to určitá evoluční výhoda)

0 0
možnosti
PT

Petr Tomeš

5. 7. 2010 9:37
Chce se mi z blogu omezeného autora zvracet

Royal College of Psychiatrists v roce 2007 uvedla:

"Navzdory téměř stoletým psychoanalytickým a psychologickým spekulacím neexistuje žádný reálný důkaz na podporu názoru, že povaha rodičovství nebo raného dětství hrají jakoukoliv roli v utváření heterosexuální nebo homosexální orientace jedince. Zdá se, že sexuální orientace je ve své podstatě biologická a předurčená komplexní souhrou genetických faktorů a raného děložního prostředí. Sexuální orientací proto není volba."

http://www.rcpsych.ac.uk/pdf/Submission%20to%20the%20Church%20of%20England.pdf

Empirický výzkum dokumentuje, že sexuální orientace osob neovlivňuje pravděpodobnost zneužívání dětí.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Homosexualita#Vztah_homosexuality_ke_zneu.C5.BE.C3.ADv.C3.A1n.C3.AD_d.C4.9Bt.C3.AD

0 0
možnosti
JK

truepapas123

5. 7. 2010 10:20
Re: Chce se mi z blogu omezeného autora zvracet

Vy jste to nepochopil pane, autor je "VĚŘÍCÍ".. (tyhle bláboly tu spamuje pravidelně)..

0 0
možnosti
M

martin5.3

5. 7. 2010 9:25
Křesťanská dávka demagogie

Už se mi po vašich nesmyslech stýskaloR^

Martin Trevor Kunf;-)

0 0
možnosti
RB

qfp

5. 7. 2010 8:14
Uniká mi, jaký je rozdil u A styku homo a hetero.

Vysvětlí nekdo?

0 0
možnosti
RH

Kruton

5. 7. 2010 10:05
Re: Uniká mi, jaký je rozdil u A styku homo a hetero.

u homo jsou to dva chlapi.........

0 0
možnosti
K

Kozel_

5. 7. 2010 0:44
U nás se taky roztahují

Je to humus, když na veřejnosti ti lidé provádí různé obscéní gesta nebo přímo praktiky, exhibují se tam nazí a křičí. Jedna věc je homosexualita. Dle Bible to je věc, za kterou Bůh vypálil Sodomu a Gomoru, tj. ohavnost, která se Bohu nelíbí maximálním způsobem. Ale nezůstává jen u praktikování homosexuality, tihle agitátoři podněcují protikřesťanské nálady, diktují společnosti, jak řekl prezident, chtějí práva navíc. A díky paroubkovi mají u nás to registrované partnerství.

Četl jsem pojednání jednoho katolického kněze. Ten vycházel z pramenu nějakého lékaře. Homosexualita není zdravá, dochází o oděrkám v oblasti konečníku, v pozdějším věku až k neschopnosti svěračů místo uzavřít. Dochází takto k samovolnému odchodu stolice a nutnosti nošení plen. - tolik citace kněze a původně článku křesťanského lékaře.

Ono se o tom nesmí moc mluvit. Celá ta podpora nemocných AIDS, to je skrytá podpora homosexuality. Ti lidé mají získat falešnou iluzi, že když onemocní, bude o ně dobře postaráno.

0 0
možnosti
L

Lanta.2004

5. 7. 2010 0:47
Re: U nás se taky roztahují

8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.

Seznam rubrik