Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Martin V

1. 4. 2010 23:05
Jejda, vy to máte popletené

Sem si myslel, že jste věřící, ale že si budete přiohýbat okolní svět až tak silně, aby to vyhovovalo vašemu světonázoru, to jsem fakt nečekal.:-)

0 0
možnosti
J

jirkaknop

1. 4. 2010 17:39
Ty důkazy jste pěkně pomotal

Přímý důkaz je jakýkoliv důkaz - přímo se vztahující k meritu, podstatě věci. Nepřímé důkazy jsou ty, ze kterých lze dovodit vztah k meritu věci!

Přímým důkazem jsou otisky prstů, DNA, svědectví svědků atd. pokud se vztahují např. k vraždě - jsou např. na místě, na oběti, na nástroji atd.

Nepřímým důkazem je třeba svědectví, kdy někdo vypovídá, co přímo nezažil a neviděl, ale dotyčný mu toto vyprávěl nebo u DNA třeba vlas u oběti doma nikoliv na místě činu!

Být Vámi, nemotal bych do pohádek o víře tyto věci. Jinak na Vás bude důkazní břemeno přímého důkazu!!

0 0
možnosti
P

pesimista

1. 4. 2010 15:35
Vy znáte nejaké naše staré tradice azvyky, které by

někdo potlačoval? Já ne. A pokud vám autor vnucuje svou pravdu, tak ho nečtěte.

0 0
možnosti
FP

MudaFuka

1. 4. 2010 15:46
tahle veta je strasna...

Tradice mají své dobré místo, pokud nás dovedou k biblické pravdě. Tradice je však nebezpečná, jestliže se s ní pouze svezeme. V tom případě tradice dává jen falešnou naději.

0 0
možnosti
FP

MudaFuka

1. 4. 2010 15:16
nemam nic proti krestanum

ale to ze ste s prominutim "zahnojili" oslavy zimniho slunovratu a jarni rovnodennosti nejakou liturgii mi vadi. ty "pohanske" svatky tu byly tisice let pred vami.. uz jen ten velikonocni beranek, je symbol pradavne obetiny.. skoda nasich davnych tradic a ritualu, ktere krestane tak usilovne jiz nekolik set let zkousi mazat lidem z podvedomi.. fuj..co vam dava pravo privlastnovat si patent na pravdu?

0 0
možnosti