Stalo se v Jižní Africe.

Často se nevyplací, mít za domácí zvířátko nebezpečné druhy zvířat, nebo hadů. Někdy to skončí nemocnicí, a nebo také smrtí.

1200 kilogramový domácí mazlíček hroch, napadnul, roztrhal a zabil svého majitele. Majitel Marius Els, jednou popsal svého šestiročného hrocha Humphreyho ke své osobě, jako svého syna. Ale tento víkend byl divoce napaden svým miláčkem, který ho roztrhal a zabil.

Čtyřiceti jedna letého farmářovo, rotrhané tělo, které bylo opakovaně pokousáno, bylo nalezeno na dně řeky, která proudí skrze jeho farmu. Els vychovával a staral se o hrocha od té doby, kdy mu bylo pět měsíců. Začátkem tohoto roku, byl vyfocen jak jezdí kolem na jeho hřbetu. Často říklal,” Je to jako kdyby to byl můj syn, jako lidská bytost.” ( You Tube) I Love Humphrey, My Pet Hippo.

“Mezi mnou a Humphreyem, je přátelství, kterým lidé nerozumnějí. “Oni si myslejí,že můžou mít přátelství jenom s domácímy zvířaty, jako jsou psi a kočky. Ale já mám přátelství z nejnebezpečnějším zvířetem Afriky. Též na jeho farmě mněl 20 různých druhů zvířat, včetně žiraf, nosorožců. Neví se však, jak dlouho ležel mrtev pod vodou, než byl oběven.

Hroši jsou známí, jako jedni z nenebezpečnějších zvířat na světě, a odhaduje se,že zabijí až 300 lidí každý rok, s použitím svých obřích zubů.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lubomír Vít | úterý 15.11.2011 8:42 | karma článku: 13,25 | přečteno: 977x