Satanův plán proti křesťanům.

Též známý jako satanův válečný plán, při jednom velikém tajném sejití. Pokud jsi křesťan, velice zaneprázdněn a máš málo času pro svého Stvořitele, to protože............

 

Satan si svolal všechny své démoni na velké shromáždění. V jeho začátečnim projevu prohlásil. "Nedaří se nám zastavit kresťani, aby navštěvovali shromáždění a kosteli. Nedaří se nám je držet od čtení Bible, aby věděli pravdu. My je dokonce nemůžeme zastavit od jejich poměru k jejich Spasiteli. Jakmile dostanou spojení s Ježíšem Kristem, naše moc je pokaždé zmařena.

Takže nechme je jít do jejich shromáždění a kostelů. Nechme je mít společné obědy, ale co my uděláme ? Ukradneme jim čas, takže oni nebudou mít duchovni vzrůst a společenství s Ježišem Kristem. Hlavní vedoucí démon prohlásil."Toto od vás požaduji, abyste okamžitě udělali." Narušte jejich pozornost od Krista po celý den, aby se se svým Spasitelem nemohli spojit! Jak to dokážeme? Zakřičel jeden ze satanových démonů. Udržujte je v zaměstnání a zaneprázdňujte je věcma které nejsou pro život důležité. Zde je celý plán, který zapracuje a přinese výsledky.

1.) Pokoušejte je, aby utráceli, a utráceli a půjčovali si a půjčovali.

2.) Přesvěčte jejich manželky a manželé, aby pracovali 6-7 dní v týdnu 10-12 hodin denně, aby mohli naplnit jejich prázdný život.

3.) Držte je od toho, aby neměli čas pro své děti.

4.) Naplňte jejich myšlenky natolik, aby neslyšeli ten tichý hlas Spasitele.

5.) Lákejte je aby poslouchali radio, televizi , video, CD, PC a různé hry a hlavně internetové politické události, to zablokuje jejich spojeni s Kristem.

6.) Naskládejte na jejich stoly různé magazíny, a noviny. Tlučte do jejich vědomí zprávy po 24 hodin. Pokud řídí auto, tak je zaměstnejte pohledem na navěstní tabule kolem silnic, a na polonahá devčata. Napňte jejich poštovní shránky inzeráty, magazíny, s možnosti různých výher v podobě losu. Též pozvání na různé sportovní activity, neb na slevněné ceny na bleších trzích, a supermarketech.

7.) Naplňte štíhlýmy modelkamy televizi, magazíny, noviny, kavárny a restaurace, takže manželé budou přesvědčeni o tom, že vnější krása je to co platí a přestanou být spokojeni se svými manželkami a odejdou za kráskami a rozvedou se.

8.) Udržujte jejich manželky v unaveném stavu, takže je večer nebudou milovat. Dejte jim též bolesti hlavy! Když nedostanou tu lásku od svých manželek tak ji budou hledat jinde. A jejich rodinný život se rozpadne velice rychle.

9.) Dejte dětem dědu mráze, takže oni nebudou vědet pravdu o vánočních svátcích a o narození Krista.

10.) Dejte jim velikonočního zajíčka, a vajíčko takže oni nebudou nic vědet o síle, zmrtvých vstání Ježíše Krista a o hříchu.

11.) Tež o dovolených je udržujte velice zaneprázdněné, takže se vrátí velice unavené. Snažte se je držet od přírody, ale naopak je nažeňte do zábavního parku, heren, koncertu, fotbalu, hokeje a všech sportovních událostí.

12.) Udržujte je zaneprázdněné, stále zaneprázdněné, takže dostanou-li se do duchovniho společenství jejich svědomí je tam neudrží.

13.) Těm co odolají veškerému pokušení, tak ty zasypte bohatstvým,  a věcmi které jim budou zabraňovat aby hledali moc Kristovu a jeho pomoc. Budou soběstační, a budou mít ráj zde na zemi a o své bližní stratí zájem a pochopení.

To bude zaručeně pracovat, odpověděli všichni démoni s velkou radostí.

A tak to všichni démoni s velkým jásotem přijali, a dychtivě se pustili do práce, a pričinili se o to, že křesťané mají velice málo času pro Boha, velice málo času na výchovu svých dětí , a téměř žádný čas svědčit druhým o moci Pána Ježíše Krista který spasí a změní život.

Pán Ježíš nás chce vidět radostné v Něm, ale ten zlý učiní vše ve svých silách, aby nás zaměstnal věcmi tohoto světa, a tím pádem okradl o to nejcenější.

 

 

 

Autor: Lubomír Vít | sobota 22.10.2011 18:16 | karma článku: 20,61 | přečteno: 1302x