Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Pravá církev Boží.

Poslední pověření Ježíše Krista. Ev.sv.Marka 16: 15-16 A  Řekl jim Jdouce po všem světě kažte evangelium všemu stvoření.  Kdož uvěří a pokřtí se spasen bude. kdož pak neuvěří, bude zatracen. (Kam až to dnes dospělo proč tolik organizací,denominací,které rozdělují bratrsvo a jsou to větsinou výdělečné instituce pod rouškou náboženství.)

Toto poslední přikázání On dal svým učedlníkům a všem těm co měli pověření a byli vyvolení přímo od Boha toto poselství hlásat. Než se tak ale stalo oni měli jasné zjevení od Boha podle Božího pořádku jak to činit. Jeli=kož pravá církev Boží je postavená na zjevení  jejich pověření muselo naprosto souhlasit s Biblí. Ev.sv Mat.16:13-19 říká, Přišed pak Ježíš do krajin Cesaeree Filipovy,otázal se učedlníků svých řka ,Kým praví lidé býti mne Syna člověka? A oni řekli, Někteří Janem Křtitelem,jiní pak Elijášem ,Jiní pak Jeremiášem,aneb jedním z proroků. I dí jim,Vy pak kým mne býti pravíte?

I odpvěděv Petr,řekl,  Ty jsi Kristus,ten Syn Boha živého.  A odpovídaje Ježíš ,řekl mu, Blahoslavený jsi Šimone,synu Jonášův ,nebo tělo a krev nezjevilo tobě ale Otec  kterýž jest v nebesích. I já pravím tobě,že jsi ty Petr,a na té skale vzdělám církev svou,a brány pekelné nepřemohou jí.  A tobě dám kliče králoství nebeského. A což bys koli svázal na zemi  bude svázáno i na nebi.

Jak velice jasně tyto veršíčky  říkají na čem je postavená Boží cirkev.  Nikde on se to nedozvědel ani nenaučil kdo on je ale Otec a jenom Otec mu to přímo zjevil. A na tomto zjevení je postavená Boží církev. Ne na Petrovi,ne na Theologickém učení ,ne na Kristovi ale na zjevení  přímo z nebe. Petr dostal kliče od králoství nebeského nebot on měl to pravé zjevení kdo Kristus je. A když prišla doba aby ty klíče cvakly podíváme se kdy se tak stalo.

Ev,sv.Mat.28:16-20  Jedenácte pak učedlníků šli do Galilee na horu,kdež jim byl uložil Ježíš.  A uzřevše ho,klaněli se jemu.  Ale někteří pochybovali.  A přistoupiv Ježíš,mluvil jim řka, Dána jest mi všeliká moc na nebi i na zemi . ...  ( pozn.sp.kdyby existoval další Bůh nemá tím pádem žádnou moc takže žádná trojice)... Protož jdouce učte všecky národy ,křtíce je ve jméno Otce i Syna i Ducha Svatého.   (jednotném pádu) On jasně říká ve jméno.        Ježíš řekl já jsem přišel ve jménu mého otce.

Petr měl přímé zjevení od Otce on měl ty klíče . On dobře věděl že Otec není jméno,ani syn neni jméno, ani Duch Svatý není jméno.  On měl zjevení jaké to jméno je.  A proto nyní se podíváme kdy ty kliče cvakly.   Skut. sv. Ap.2:36-38    Věziš tedy jistotně všechen dům Izraelský , žet Bůh i Pánem ho učinil i Kristem ,toho Ježíše kteréhož jste vy ukřižovali . To slyševše zkormouceni jsou  srdcí ,a řekli Petrovi  a jiným apoštolům ,Což máme činiti,muži bratří??

A toto je velice důležité nebot zde uvidíte jak  ty klíče ke spasení cvakly. .....Petr  řekl jim Pokání činte,a pokřti se jeden každý z vás ve jménu Ježíše Krista na odpuštění hříchů a přijměte dar Ducha Svatého. Vám zajisté zaslíbení to svědčí a synům vašim i všechněm kteříž daleko jsou ,kterýchžkoli povolal by Pán Bůh náš.

Tedy ti  kteříž ochotně přijali slova jeho ,pokřtěni jsou a připojilo se v ten den duší okolo tří tisíců.Kdyby to nebyl správný křest určitě by mu to učedlníci řekli Někdo může ríct je to důležité??? Samozřejmě ano.                                 Skutk.Sv Ap.19:2-5 Ap. Pavel to jasně připomíná.

Nikdo nikde v Bibli nebyl pokřten ve Jméno ,otce ,syna,ducha svatého.  Ep. s.Pavla k Koloss. 3:17 říká, A Všecko,cožkoli činíte v slovu neb v skutku všecko činte ve jménu Pána Ježíše Krista .První Katolická církev tak křtila až do roku AD  320 Kdy v Nicejské radě zavedli nová lidská dogma Trinity atd.A vzrostla první organizace Římsko katolická cirkev která předělala   originální učení a nahradila ho učením lidským.Ale pravda zůstane pravdou. Oni se mění ... ale Bůh se nemění. Na závěr,Ev. sv.Mat 15:9  Ale nadarmo mě ctí ,učíce  učení přikázání lidská.

 

 

 

 

 

Autor: Lubomír Vít | sobota 18.10.2008 18:27 | karma článku: 10,80 | přečteno: 1130x
  • Další články autora

Lubomír Vít

500. Jubileum reformace Martina Luthera.

Od 31. října 2016 do 31. října 2017 probíhají v evangelickém kostele oslavy pětistého výročí reformace skrze Luthera. Toto výročí reformace se neslaví jen v Německu, nýbrž v celém světě.

19.1.2017 v 18:59 | Karma: 14,22 | Přečteno: 350x | Diskuse| Ostatní

Lubomír Vít

Návrat Židů do své země.

Židovský lid má za sebou historii plnou utrpení. Po tom, co před 2000 lety byli ze země, kterou jim Bůh dal, roztroušeni do celého světa, existuje od roku 1948 opět židovský stát.

15.1.2017 v 18:37 | Karma: 26,16 | Přečteno: 699x | Diskuse| Ostatní

Lubomír Vít

Pravá vánoční radost.

Každý z nás si přeje obdržet nějakou tu vánoční radost, nebo hezkou vzpomínku. Povídka................

21.12.2016 v 16:30 | Karma: 18,12 | Přečteno: 388x | Diskuse| Osobní

Lubomír Vít

Něco z africké divočiny.

Zajímavé záběry z Krugerova parku, v Jiží Africe. Volavka při lovu ryb a Leopard při lovu mláděte Supa. Fotoblog.

30.11.2016 v 17:46 | Karma: 15,51 | Přečteno: 271x | Diskuse| Ostatní

Lubomír Vít

Životní cesta.

Pro nás věřící je samozřejmé, že nad námi je všemohoucí Bůh, který stvořil tuto zemi se vším, co na ni existuje, včetně nás lidi.

19.11.2016 v 14:45 | Karma: 15,62 | Přečteno: 381x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Americký podmořský dron inspirovaný rejnokem už není jen vize, prošel testy

2. května 2024  19:28

Americká společnost Northrop Grumman dokončila testy podvodního plavidla bez posádky (UUV) s...

Vlak bez strojvůdce ujel několik kilometrů, pak vykolejil. Řítil se stovkou

2. května 2024  14:51,  aktualizováno  19:28

Na železniční trati mezi obcemi Čisovice a Měchenice v okrese Praha-západ vykolejil vlak. V...

Jako v komunistickém Československu. Britský novinář obviňuje vlast z cenzury

2. května 2024  19:20

Velká Británie má problémy se svobodou slova, lidé se bojí říkat nahlas názory o kontroverzních...

Škodlivé ruské aktivity mimo jiné v Česku nás znepokojují, uvedlo NATO

2. května 2024  19:12

Severoatlantickou alianci znepokojují nedávné škodlivé aktivity na území členských států bloku,...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.

Seznam rubrik