Papež František, který naplňuje proroctví na zemi.

Vše naznačuje tomu, že je to s poslední z řady, neboť splňuje všechna proroctví, která se na danou osobu vztahují. On je ten 666 neboli VICARIUS FILII DEI 5,1,100,1,5, 1,50,1,1 500,1. = 666

 

Poslední dobou, jak už někdo napsal na svém  blogu, mnoho věrných a upřímných katolíků odchází z této církve. Bude se opakovat doba temna a pronásledování? Zatím  co jsou všichni soutředěni na Islám, tak v pozadí se něco chystá.

Zjevení 13:18.... Zde je moudrost. Kdo má rozum, sečtiž počet té šelmy.

Nebo jest počet člověka, a ten počet jest šest set šedesáte a šest.

Vztahuje se na něho Daniel 7,23-26;....   8, 23-25 ukazuje téhož papeže dále se objevuje ve Zjevení 6,7-8  to je 4.Pečeť kde vstupuje jako ten Antikrist a falešný prorok, který se opírá o šelmy: USA, Evropu, jejich "meč" a svět hubí svým  falešným  učením, učením ekumenickým SRC ,islámem,  hinduismem, budhismem, a ideou zamořit svět homosexualitou,deroucí se agresívně z Amerických biblických a katolických škol.Obětoval tradiční rodinu, tradiční katolické nauky, za cenu nadvlády nad světem, pyšně a lstivě bez násilí mění vše, co Bůh ustanovil.

Jako jezuita je nejprohnanější ze všech a ve spojení s "Opus Dei", které je podřízeno Prelátovi v Madridu, a Prelát pouze papeži -  mající za úkol nepozorovaně vniknout do státní správy a do všech vlivných úřadů všech zemí světa  včetně bankovního sektoru, jak je i na jejich stránkách na mapě ukázáno - ve kterých letech kterou zemi světa kompletně obsadili.

 To jsou ti "neviditelní", kteří vše ovlivňují z pozice svých funkcí, aniž jsou ti "neviditelní", kteří vše ovlivňují z pozice svých funkcí, aniž by kdokoli tušil, že mají něco společného s papežem a kat.církví.

 

    Další kapitoly zjevení se vztahují na satana inkarnovaného do postavy papeže  Zj. 12,  13,  14,od 9.-20  to je pak počátek Velkého ssoužení které pokračuje v 16. kapitole Zjevení. V 17-18 kap. je detailně zobrazen Řím a Vatikán , Velký Babylon, se svými dcerami a jeho zničení.

 

 

 

Autor: Lubomír Vít | sobota 30.4.2016 17:08 | karma článku: 26,78 | přečteno: 1841x