Na neděli: Jméno Boha.

Jméno Otce i Syna i Ducha svatého je Pán Ježíš Kristus. Ve Skutcích svatých apoštolů je psáno: 4:12...A neníť v žádném jiném spasení; neboť není jiného jména pod nebem daného lidem, skrze kteréž bychom mohli spaseni býti.

Modlitba Ježíšova „Otče svatý, ostříhej jich ve jménu svém, které jsi mi dal." (Jan.17:11) Jméno Otce je také jméno Syna. Ještě jednou zdůrazňuje: „A známé jsem jim učinil jméno tvé, a známo učiním." To činí až dodnes. ON zjevuje jméno Ježíš. A proto vy takto se modlete: Otče náš, který jsi v nebesích, posvěť se JMÉNO TVÉ. ( Mat. 6;9)

Jméno které dědičně održel " ( Žid. 1:4) Neboť život je pouze v Jeho jméně ( Jan.20:31 I odpuštění hříchů je jen v Jeho jméně. ( Sk. 10:43) Zásadně všechno, co Bůh daruje a činí, se děje ve jméně Ježíšově, ve kterém se On se zjevuje. Zrovna tak ani žádný služebník Boží nepoužívá tituly nebo formulace, ale vždy jméno. Podle slova Božího to platí pro všechny věřící, neboť je psáno," A všecko, cokoli činíte v slovu neb v skutku všecko čiňte ve jménu Pána Ježíše Krista , díky činíce Bohu a Otci skrze něho." ( Kol.3:17)

Přijde den, kdy se ve jménu Ježíše — Ješua  skloní každé koleno a každý jazyk vyzná, že On je Pán- Jahve  (Filip.2:10-11). Ve Zjevení 21 je řečeno: „Hle, stánek Boží s lidmi, a bydliti bude s nimi, a oni budou lid jeho, a on Bůh s nimi bude, jsa Bůh jejich. A setře Bůh všelikou slzu s očí jejich, a smrti již více nebude, ani kvílení, ani křiku, ani bolesti nebude více; nebo první věci pominuly. I řekl ten, který seděl na trůnu: Hle, nové činím všecko. I řekl mi: Piš. Nebo jsou tato slova věrná a pravá I dí mi: Stalo se. Já JSEM Alfa i Omega, počátek i konec. Já dám žíznivému z studnice vody živé darmo.. Kdo zvítězí, obdrží dědičně všecko, a budu jemu Bohem, a on mi bude synem. ( Zj.21:3-)

GOD BLESS EVERYBODY.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lubomír Vít | sobota 28.5.2011 19:14 | karma článku: 12,01 | přečteno: 2699x