Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zapomněl jste důležitou skutečnost; hned po smrti Mohameda došlo k rozkolu při volbě jeho nástupce a od té doby se islámské hnutí tříští a zase spojuje, ale nikdo z muslimů nechce z Koránu umazat ani čárku. A je-li Korán základní knihou a jsou-li některé pasáže v rozporu s listinou práv a svobod a je.li tato základem evropského práva (i v ČR), nezbývá než činnost takové organizace nepovolit. Nevím, jak to udělají ve Francii, v Anglii, v Holandsku, ve Švédsku atd., asi tam bude malá občanská válka, ale u nás je na to ten pravý čas.

2 0
možnosti

Křesťanství i Islám jsou defacto napodobeniny judaismu. Až na to, že islám vytvořil jeden násilnický pedofil, narozdíl od křesťanství, které založil hipík.;-D

3 3
možnosti
Foto

Tolik let před vynálezem mašinky na stříhání vlasů bych asi taky byl hipík. Teda bejt v Kristovejch letech. Dneska si to mašinkou obírám na skoro-do-hola, neb mi přehazovačky připadají trapné.

1 0
možnosti

Ještě Martin Luther, Jan Hus, Hildegarda z Bingenu a pár dalších

1 0
možnosti

J41i28ř63í 79H52o65l37ý

6. 7. 2014 19:18

Mohamed byl prostě něco jako Marx. 

Mohamed - nevzdělaný analfabet co se oženil pro peníze.

Marx - netáhlo a nemáklo co se sám neuživil a živil ho Engels.

.

V podstatě jsou to oba dva vychcaní kujóni.

5 1
možnosti

Zapomněl jste, že tady máme zákon na ochranu náboženství (kteréhokoliv), podle kterého můžete být odsouzen?

0 1
možnosti

Ježíš a Mohamed byli jen živé, historické postavy lidských dějin. Tak jako mnoho dalších. To co se z nich stalo po jejich smrti z nich udělaly mocichtivé instituce. 

Jediný rozdíl, a to pozitivní, vidím v tom, že mě dnes (po pár stoletích) křesťanská církev nebude řezat hlavu jen proto, že v ni nevěřím. 

Což se o islámu říct nedá.

6 0
možnosti

J10o74s86e25f 42K26l47a46t

6. 7. 2014 19:01

Vzdal jsem to

4 1
možnosti
Foto

Jsem asi jednodušší člověk. Přiznám se že mám radši tu o Jeníčkovi a Mařence.

2 1
možnosti
Foto

Tu čárku před ŽE jsem tam určitě klepnul, asi mám nějak unavenou klávesnici.

0 0
možnosti
  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.

Seznam rubrik