Diskuse

Kdo je Bůh?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A 6.000 let jako jeden den. Vědomí, jímž náš Tvůrce doopravdy je, je bezčasé, jak už 100 let říkají naši vědci.:-)

0 0
možnosti
Foto

Krásná a pravdivá jsou Vaše slova: Kdykoliv jsme opravdoví, tedy sami sebou, pravdiví k sobě i ostatním, máme vlastnosti celistvého vědomí Tvůrce. Jsme otci/matkami, Syny/dcerami, spravedlivými soudci, lékaři i spasiteli. Tvrdím, že jste moudrý muž.

0 0
možnosti
LV

Děkuji za příspěvek a přeji hezký den.:-)

1 0
možnosti
Foto

V Něm byly vlastnosti. Co je to vlastnost? Myšlenka (schopnost, charakter, motiv, postoj aj.). On byl tím, čím byly Jeho vlastnosti v Něm. Nádherná a pravdivá slova !!! Velmi povzbudivé. Děkuji Vám.

0 0
možnosti
LV

2. EP. S. PETRA 3:8.... Ale tato jedna věc nebuď před vámi skryta, nejmilejší, že jeden den u Pána jest jako tisíc let , a tisíc let jako jeden den.:-)

1 0
možnosti
OL

"Adam zajisté prvé jest stvořen, potom Eva."

Slovo zajisté v té větě ukazuje, že její autor byl podle svého rozumování přesvědčený o tom, že to tak jistě muselo být, ale nevěděl, jak tomu bylo ve skutečnosti. Je to tedy hypotéza, nikoli svědectví.

0 0
možnosti
LV

Dobrý den. Všimněte si v Genesis 2:19-20..že po veškerém stvoření, Adam byl stále sám, a teprve ve verši 21-25 vyňal z Adama ženu, která byla mužatka, jelikož byla vyňata z muže.

0 0
možnosti
PJ

a jéje, další votravnej pámbíčkář na blogách... RvRvRv

(a šel jsem rovnou na diskusi, abych nezvedal čtenost)

0 0
možnosti
LV

Dobrý den. Pokud vás to otravuje, tak na to nemusíte klikat. Nehoním karmu psaním o Islámistech a o politice. Na čtenosti mně nezáleží. Pravda zůstane pravdou. Přeji hezký den.

0 0
možnosti
RS

Ahoj, proč jsi zdůraznil to slovo PAK? Jiné překlady tam mají POTOM. V orginále toto slovo znamená, něco, co udělalo stvoření. Víš co to znamená?

0 0
možnosti
LV

Ahoj. Zdravím. Byl jsem na cestách a tak jsem dlouho nic nepsal. Jinak používám Bibli Kralickou, a tam je psáno pak. Chtěl jsem zdůraznit ten počátek a co se dělo dále potom. Měj se dobře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.

Seznam rubrik