K neuvěření, a nelogické.

Jsem blogérem na blogu Idnes od roku 2008. Když naslaly změny k diskutování poslal jsem vše co žádali, a začal jsem diskutovat pod mým pravým jménem Lubomír Vít. Avšak ouha, někdo nevím z jakého důvodu se probudil a najednou po dlouhé době mně přišel tento vzkaz:  

Toto jsem dostal od IDNES před několika dny......

Dobrý den,
děkujeme za poskytnutí dokladu totožnosti k ověření vašeho Účtu iDNES.cz. Bohužel jsme váš doklad museli odmítnout. Nejčastějšími důvody pro odmítnutí jsou následující:
- nezačernili jste citlivé údaje, proto jsme doklad museli ihned odstranit
- špatná technická kvalita nám nedovoluje rozhodnout o jeho pravosti
- jedná se o neplatný doklad, který může být od jiné osoby
- nejedná se o doklad, ale obrázek nebo ilustraci

Jelikož žiji v jiné zemi, kde občanský průkaz (ID) není stejný jako v ČR a je vydán jen jednou, pokud se neztratí, tak samozřejmě že ta fotografie na něm je mladá. Dále co se dá začernit, se začernilo. Kvalita nikdy nemůže být stejná po oskenování. Jinak to bohužel nejde. Fakt je ten že tento doklad je uznáván ve všech bankách i v USA mimo Idnes.

Co já osobně mám proti osobě která tento doklad prohlásila jako neplatný je to že, aniž by se jakkoliv přesvědčila o pravdivosti, tak prostě prohlásí neplatnost. Též prohlášení, že může být od jiné osoby nedává žádný pádný smysl. Dobře ale proč??? Tomu absolutně nerozumím. Jaká jiná osobnost ze stejnou fotkou a jménem? Naštěstí mám více dokumentů. Kdybych měl jenom ten jeden, tak je prostě neplatný podle IDNES atd. A hotová věc. Spadla klec!

Dále oni píšou: nejedná se o doklad, ale obrázek nebo ilustraci.

Nevím jaké zkušenosti máte vy co diskutujete, ale mě osobně to vše připadá velice podivné a neprofesionální jednání ze strany IDNES. Velice rád bych se mýlil... ale nevím......

KDE JE CHYBA PO TAK DLOUHÉ DOBĚ????

TAKŽE ZÁTÍM NEMŮŽU DISKUTOVAT.

Zdraví Lubomír Vít.

 

 

Autor: Lubomír Vít | pátek 3.5.2013 21:36 | karma článku: 18,33 | přečteno: 1101x