Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Y

Ygrain

18. 3. 2010 14:10
nepodložené lži

"Struktura molekulárního dění i těch nejjednodušších organismů paralyzuje dosavadní evoluční domněnky a učení o vzniku života"

"Poznatky biochemie možnost vzniku života v praoceánech nejen nepotvrzují, ale i vylučují""vznik života je dlouhodobý proces, kdy život vznikl z neživé hmoty. .. Mitochondriální hodiny potvrzují něco zcela opačného"evoluční dogma vyučující postupný vývoj od jednoduchého ke složitějšímu a dokonalejšímu přirozeným výběrem. Takový model však popírá molekulární biologie"

"vznik života je dlouhodobý proces, kdy život vznikl z neživé hmoty. .. Mitochondriální hodiny potvrzují něco zcela opačného"evoluční dogma vyučující postupný vývoj od jednoduchého ke složitějšímu a dokonalejšímu přirozeným výběrem. Takový model však popírá molekulární biologie"

Doplňte citace a odkazy, kdo, kdy a na základě čeho k těmto převratným "objevům" došel. Prozatím tato vaše tvrzení prohalšuji za účelová a lživá.

0 0
možnosti
VP

Sípomat

18. 3. 2010 1:19
Argle blargle

dcv.,vsf dckůlkjc dclfkvdlhdsv dsvefoviu ettuungait gfgljldsf sirngansn ítgasjm gfidgefkm fskdslkfejrioj efljij alkohol fsaifjflwkfrjn je svinýaf dsjfwif wiofwj gwjlfeklrfkjlkjlekjfduhnf rflkmsdlk8-o8-o8-o8-oVVVV

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

18. 3. 2010 0:05
Panebože..

kopíruji: "Mnozí vědci zjišťují, že Stvořitel - tedy inteligentní příčina -, stojí za existencí mikro i makro světa." konec kopie. Tady jsem přestal číst. Je to důkaz, že demagogie kreacionismu škodí čemukoliv.8-oRv

0 0
možnosti
J

Jakub76

18. 3. 2010 9:11
Re: Panebože..

taky jsem se za tento výživný blábol nedostal... :-/

0 0
možnosti
M5

Martin 5

17. 3. 2010 22:01
Co se stane když...

CO se stane, když je kreacionistovi předložen chybějící článek mezi dvěma druhy?

Raduje se! Raduje se moc, protože mu z jedné mezery ve vývoji, vznikly dvě.:-)

Mimochodem, rčení "vedci zjistili" je v 99,9999 procentech případů použito, když chce autor tvrzení, kterému věří jen on a pár jeho přívrženců, dodat na důležitosti. Kdyby, to co píšete, nebylo k smíchu, tak je to k pláči.:-/

0 0
možnosti
M

machinist

17. 3. 2010 19:03
ufff tak uz konecne odskrtnete okenko u CR

ze tu mate hotovo, ze jste ty ceske neznabohy obratil va viru pravou . Vas boss Vam rekne 'Wytku well done" a Vy muzete vyrazit na novou misijni pout po internetu treba do Chabarovska.:-) Opravdu netusim o co Vam jde?

0 0
možnosti
T

twigy

17. 3. 2010 18:50
mno...

Víte pane Víte (jééé to je hezké, že??), ono je to trošililinku jinak. Věda netvrdí nekompromisně, že život vznikl na základě náhody a evolucí. Věda to jen předpokládá a snaží se dobrat různými metodami tu více, tu méně úspěšně, cíle. Věřící jsou ale naprosto přesvědčeni o nevyvratelnosti Stvořitele. Budíž, nikdo jim tu víru nebere. Já jenom vidím rozdíl v přístupu k dané věci. Prostě nemám velkou důvěru v lidech, kteří nepochybují a nesnaží se... toť vše, co vytýkám věřícím.

0 0
možnosti
LV

lubanek

18. 3. 2010 6:37
Re: mno...

Dobrý den. Alenko  vím že věda netvrdí nekomromisně, že život vzniknul na základě náhod a evoluce, ale milióny lidí tomu tak věří a byli by velice rádi aby tomu tak bylo proč? Bůh jim prostě vadí. Stačí si přečíst odpovědi čtenářů a hned víš, že je to mentalita česká. V Haiti po nedávném zemětřesení, nastal hlad po slově Božím. Mimo jiné potřeby, tam bylo dodáno 50,000 Biblí po kterých se jen zaprášilo.

Když jsem o něčem 100% přesvědčen tak jaké pochyby? :-)

0 0
možnosti
LV

borek

17. 3. 2010 18:04
Náboženská agitka

AUtor píše:

****************

Mnozí vědci zjišťují, že Stvořitel - tedy inteligentní příčina -, stojí za existencí mikro i makro světa.

***************

Otázka zní, kteří vědci  a jak to zjistili. Zjistili, nebo se to jen domnívají neb neumí dobře spočítat pravděpodobnosti? Dále která z četných verzí bohů by to jako měla být. Proč zrovna ta judaisticko-křesťanská mutace? Protože autora odmalička touto variantou strašidel ohlupovali?

0 0
možnosti
L-PC

Lobo - poslední Czarnian

17. 3. 2010 17:57
To by mě zajímalo,

kolik alelůjáků přečetlo aspoň Harperovu biochemii...

0 0
možnosti
  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.

Seznam rubrik