Islámský bůh, nebo křesťanský Bůh?

Proč tolik násilí ve jménu Islámského náboženství? Nemají snad v Koránu napsáno nezabiješ? Nebo to je napsané jenom v Bibli?

Alláh je původně babylonský bůh Měsíce, který údajně měl veškerou vegetaci na zemi obdarovat plodností. Až poté, co Mohamed svedl 28 válek a podmanil si všechny okolní kmeny s jejich bohy, prohlásil Alláha , boha Měsíce, za boha svého kmene, jako jediného uctívaného boha v Kábě svatyně v Mekce

Islámské náboženství si zvolilo jako symbol srpek měsíce, a nyní bojuje proti podle islámského stanoviska" nevěřícím", až by se srpek stal měsícem v úplňku, a celý svět se podřídil Mohamedově náboženství. Ten " bůh Měsíce" je tedy úplně jiný bůh, vymyšlený bůh, který nemá s Všemohoucím Bohem nic společného.

Takové prohlášení, že Bůh je v každém náboženství a Krista je možno najít všude, je také strašná lež. Jediný pravý, živý Bůh je ten, se kterým se potkáváme od 1.Moj. až po poslední kapitolu Bible. Vzdor Jeho rozličným zjevením se jedině na Něho vztahuje význam slova "monotheismus".

Papež 14. května 1999 líbal ve Vatikánu nádherný výtisk Koránu při návštěvě patriarchy a imána z Bagdádu. Irácká televize tento snímek vysílala celé dny.

Nyní se vyvíjí úsilí sdružit všechna náboženství do jednoho přijatelného" společenství států světa." A opět ďábel manipuluje Božím slovem, totiž:" aby všichni byli jedno", ale to co je napsáno před tím a po tom, to ignoruje. Nyní, před uzavřením brány, jsou také Boží děti vyvolávány ven. Budou jako malé stádo sjednoceny pod Kristem, Hlavou, v Pravdě" aby všichni jedno byli jako ty, Otče, ve mně a já v tobě.. (Jan 17:21).

Pán vyvolává ty Své ven a všechny staví před rozhodnutí otázkou:" A jaké srovnání Krista s Beliálem? Aneb jaký díl věrnému s nevěrnými? A jaké spolčení chrámu Božího s modlami?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lubomír Vít | neděle 15.5.2011 7:37 | karma článku: 17,62 | přečteno: 2037x