Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

7. 6. 2010 12:05
můj dojem z vašeho předchozího příspěvku se jen potvrdil

....patříte opravdu mezi nebezpečné fanatiky, kteří by rádi, aby se jejich středověké bigotní morálce přizpůsobila celá společnost.

Potrat jsem nikdy nepotřeboval (naopak jsme se o děti velmi snažili) a ve svém věku už ho určitě potřebovat nebudu. Přesto bych bojoval do zdechnutí za práva ostatních ho podstoupit.

Křesťanské fanatiky je třeba držet na uzdě. Rádi by své doktríny infiltrovali do legislativy. Víra je Vaše osobní věc.....věřte v co chcete, ale neopovažujte se zasahovat do práv ostatních.

Vagíny našich žen ještě církev nezrekvírovala....."zaplaťbánbů" :-P Radši se starejte, aby ti hlasatelé světla neprznili naše děti.Rv

0 0
možnosti
M

martin5.1-2

7. 6. 2010 11:46
Souhlas!

Já bych to dělal klasicky, jako se to dělalo dříve. nechal bych dítě narodit, pak bych matku nařknul z čarodějnictví a dítě prohlásil za dílo satanovo - jí ukamenovat a dítě utopit a byl by klid.R^

0 0
možnosti
DM

DaM

25. 5. 2010 11:17
Pane blogere, ...

... ani nevite, jak jsem rad, ze "tmaru" vaseho typu je cim dal mene...

0 0
možnosti
T

Tausret

25. 5. 2010 10:14
Vážený,

až porodíte první dítě a budete mít za sebou všechny problémy s tím spojené - jak tělesné tak duševní, pak teprve budu s vámi diskutovat.. Jinak jsou vaše argumenty pouze plácáním, protože nemáte nejmenší ponětí o čem mluvíte...Rv

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

25. 5. 2010 7:59
Naplno

Pokud bude interupce zakázána, znamená to, že každá žena, bez ohledu na věk (třeba třináctiletá holčička), zdraví (třeba s těžkou chorobou), sociální a rodinné postavení (třeba s patologicky žárlivým manželem) nebo sexuální orientaci (třeba lesbička) bude pod hrozbou přísného trestu zákonem nucena a donucena porodit každé dítě, které jí kterýkoliv muž udělá.  

Jestliže se mám stát bojovnicí za zákaz potratů, musí stejný zákon, paragraf 2, odstavec 1, písmeno a) obsahovat:

"Česká vláda, parlament, senát a prezident/ka/ ZARUČUJÍ každé obyvatelce České republiky, že nebude nikdy nikým, žádným způsobem násilí nebo nátlaku nucena a donucena k nechtěnému pohlavnímu styku a těhotenství."

0 0
možnosti
DK

Fonon

25. 5. 2010 8:23
Re: Naplno

jediné. co se stane je buď potratová turistika nebo návrat do středověku k zaručeným prostředkům, jak potrat uskutečnit. Historie ukazuje, že žena když dítě nechce, tak pro to udělá vše i za cenu ohrožení vlastního života. Tohle je taky důvod, proč byly interrupce zavedeny. Já sám jsem vždy pro možnost volby, což zákaz potratů vylučuje. Není přece nikde psáno, že právo na interrupci se musí využít.

0 0
možnosti
MV

Martin V

25. 5. 2010 6:55
Víte, KRUTÁ PRAVDA

Aneb jak to dopadne, když se potrat narodí...

bylo by to krásné, kdyby měl Vít doma dětský domov pro nechtěné děti, ale to asi nemá a medvědice mu tam (naštěstí) nedělá vychovatelku...

0 0
možnosti
LV

lubanek

25. 5. 2010 7:49
Re: Víte, KRUTÁ PRAVDA

Velice dobrý nápad pane Martine Trevore Kunfte. Vy máte skušenost v čtení pohádek svým dětem, takže by to bylo velice krásné použít ten talent aby hezky usnuli.

0 0
možnosti
M

milanalois

24. 5. 2010 22:30
Polanecký se úplně zbláznil.

Otcové mají mlčet, když jim vraždí děti?

0 0
možnosti
G

Gmur

24. 5. 2010 22:41
Re: Polanecký se úplně zbláznil.

dejte si obklad a neco na uklidneni.

Jste hysterik. Pouze zena jde na to preruseni a pouze ona ma pravo rozhodnout.

POkud by nejakym panumvadilo to vase "vrazdeni" doporucuji uzivat antikoncepci. (doporucuji to muzum, aby bylo jasno). Rv

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

24. 5. 2010 21:52
Je naprosto signifikantní,

že si osobují právo rozhodovat o interrupcích žen muži dovolávajíce se Bible, aniž by věděli, co vlastně taková žena prožívá. Je výsostným právem ženy rozhodnout se, zda dítě chce či nikoli.

Pane autore, horujete dokonce i proti tomu, aby šla žena na potrat v případě znásilnění, je mi líto, ale ukazujete se jako naprosto omezený jedinec. Co když žena v důsledku vámi prosazovaného zákazu potratu i v takovém případě, jakým je znásilnění při porodu oslepne anebo dojde nějaké fyzické újmy. Půjdete ji utěšovat Biblí? Věřte tomu, že by vás taková žena mlátila celou cestu ven.

Pod rouškou falešné morálky chcete rozhodovat o cizí osobě, o cizím těle. Znovu opakuji, je výsostným právem ženy se rozhodnout, zda dítě chce či ne a nikdo nemá sebemenší právo ji do jejího rozhodnutí zasahovat.

0 0
možnosti
JNN

Jezdím na neutrál

24. 5. 2010 21:54
Re: Je naprosto signifikantní,

R^R^R^R^R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
G

Gmur

24. 5. 2010 21:49
manipulator jako brno

autor je manipulator a mel by uvest vyrok, kdy se v bibli mluvi o zabiti plodu.

To by bylo spravne.

0 0
možnosti
KP

KRUTÁ PRAVDA

24. 5. 2010 21:51
Re: manipulator jako brno

co je v bibli je fuk. Potraty v míře v jaké jsou prováděny dnes jsou genocidou na vlastním národě. a to panbíčkáře fakt nemusím.

0 0
možnosti
MI

Ajetak

24. 5. 2010 21:48
psychika

Nějak jsem nepostřehl, že by jste se zaměřil na psychiku. U některých znásilnění má obět vážné psychické problémy do konce života a nosit v sobě 9měsíců připomínku toho traumatu, ustát těhotenství, porod a tlak okolí není jen tak (aby pak nepřešla na dorgy nebo nevzala život i sobě, což se může stát i tak). K takovému dítěti pak dost možná bude mít problematický vztah, může ho sice dát do babyboxu, ale to je také těžké. Nevím, do kdy je plod jen shluk buněk a od kdy člověk, vnímající bytost a jestli se lze na to takle dívat, a proto bych nenutil obět kazit si život a nechal možnost volby, at se s tím vypořádá dle svého uvažení. Třeba kdyby se věřící raději snažili pomoci (bez toho, aby využili situace k nátlaku na zraněnou mysl oběti, ale nějak si to neumím představit), docílili by lepších výsledků. Nepopularita odpůrců potratů pramení i z fanatického moralizování. Jinak zákazy jsou na nic, akorát se přejde na ilegální a riskantnější potraty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.

Seznam rubrik