Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

Bílá paní

11. 2. 2011 20:28
gayové mi nevadí,

0 0
možnosti
BP

Bílá paní

11. 2. 2011 20:31
Re: gayové mi nevadí,

i homosexualita je přirozená.

když zabrousím do našich přísloví...i mistr tesař se někdy utne.... v tomto případě to bylo jen o 4%, to není zase taková tragédie :-)

0 0
možnosti
T

tomasz.

2. 2. 2011 21:04
.

Proc maji krestane (pripadne jine nabozenske cirkve) potrebu mluvit lidem do zivota a rikal co je spravne a co neni? Jakym pravem? Myslite si, ze jste moralnejsi? Homosexualita neni uplne normalni, ale co maji ti lide delat, kdyz se s takto naprogramovanou orientaci narodi? Upalit je uz nemuzete a prevychovat take ne. Hlavne, ze mate heslo "Miluj blizniho sveho".

0 0
možnosti
M

mojepostovnischranka

3. 2. 2011 7:52
Re: .

R^

0 0
možnosti
M

mojepostovnischranka

2. 2. 2011 19:07
V pořádku není především náboženská demagogie...

Cituji: "Bůh stvořil člověka, a dal mu svobodnou vůli rozhodování. Rozhodně, ale nestvořil jeho špatnou vlastnost.", konec citace.

Tak především (kromě toho, že existence boha je nesmysl), homosexualita nemá s rozhodováním se nic společného, je to naprosto normální přírodní genetická mutace, která sama o sobě není ani dobrá, ani špatná, navíc se netýká jen živočichů s názvem "člověk".

A pak, pokud vezmu tu Vaši poznámku o "špatné vlastnosti" - no, to by asi nejlépe mohli vysvětlit různí kněží, kteří zneužívají mladé chlapce.

Ty svoje bohy si uctívejte už konečně doma v obýváku a neotravujte s tím ostatní, vy pánbíčkáři.

Tohle mě fakt vždycky vytočí...

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

5. 2. 2011 18:35
Re: V pořádku není především náboženská demagogie...

To by asi nejlépe mohl vysvětlit Lubomír Vít.

0 0
možnosti
RP

Romiiik11

2. 2. 2011 13:17
Bože, to je zase motanice...

Protože je Váš článek strašně zmatený (alespoň pro mne), budu reagovat na ten nadpis. Jak se takový mudrc jako Vy dívá na homosexuální chování u zvířat? Třeba srnci kteří nejsou v čele stáda (a tudíž nemají přístup k samicím) si vzájemně vyhoví. Toto chování je v přírodě celkem obvyklé... Skončí v pekle, co? 

0 0
možnosti
H

honzahoff

2. 2. 2011 17:03
Re: Bože, to je zase motanice...

Babiččin pes jí zabil dvě kočky a s jedním psem se opakovaně porval do krve, a také si z něj v ulici nebereme příklad.

0 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

2. 2. 2011 13:07
Takovýhle starosti

na moje synapse...:-P

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

2. 2. 2011 13:02
Psi štěňátka také žerou...

Bůh nestvořil gaye k obratu svému? Z toho máme rozumět, že gay není člověk...? musím říct, že docela nechápu ani výrok o tom, že Bůh stvořil člověka, ale ne jeho špatné vlastnosti. Stvořil Bůh jen polovinu člověka? A kdo může za ty špatné vlastnosti? Kdo dává lidem do vínku sexuální orientaci, deviace, asexuálnost..? Ne Bůh? (O svobodné vůli teď nemluvíme, to je zase jiná kapitola.).

0 0
možnosti
LV

lubanek

11. 2. 2011 20:06
Re: Psi štěňátka také žerou...

Vidím že jste si nepřečetla článek pořádně. Nebo mě snad chcete namluvit to, že Bůh je gay?  Píšete:  Kdo dává lidem do vínku sexuální orientaci, deviace, asexuálnost..? Ne Bůh? (O svobodné vůli teď nemluvíme, to je zase jiná kapitola.).

Tím mě snad chcete namluvit, že všchny špatné vlastnosti jsou z Boha?8-o 

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

2. 2. 2011 12:24
člověka stvořili táta s mámou

a vy jste nebezpečný fanatikRv ....bez toho vašeho "krvavého antikvariátního díla" asi už nejste schopen samostatné myšlenky. Soucit a pochopení v církevních hlavách zjevně nevítězí nad bojem za doktríny a tmářství jak za středověku.

Styďte se člověče!:-/

0 0
možnosti
H

honzahoff

2. 2. 2011 12:48
Re: člověka stvořili táta s mámou

Divil by jste se tomu, ale po světě běhá spousta lidí, který jejich táta s mámou nechtěli. Že jste takový šprýmař (podle vašeho blogu), tak vám tuto neznalost rád prominu :-) 

0 0
možnosti
H

honzahoff

2. 2. 2011 11:28
Divný článek...

Za tohle karma nebude, článek je psán strašně divně a ten pojem homosexualita jako špatná vlastnost je zavádějící.

Podle mě je homosexualita (asi zpravidla vrozená) indispozice, eventuálně se dá říci zlá náklonnost. Homosexuální koitus (zasunutí pohlavního údu do konečníku, vedoucí často k přenosu ošklivých chorob) je potom poměrně ohavným hříchem, který u některých lidí bývá plodem této zlé náklonnosti.

A tak musí se svými zlými náklonostmi bojovat každý - jak homosexuál, který musí přemáhat své puzení k homosexuálnímu koitu, tak heterosexuál, který musí překonávat své puzení k manželské nevěře. To, co je na člověku tom i onom k Božímu obrazu, je právě ona svobodná vůle, která mu dává možnost výběru. A také rozum, který se ovšem hříchem často zatemní. Většina malých dětí touží po rodině, nikoliv nevěře nebo pyji smáčeném ve fekáliích. A přesto později mnozí konají jinak...

0 0
možnosti
M

mira7788

2. 2. 2011 12:11
Re: Divný článek...

to jsou koniny co pises. jen ze si neco myslis jen ze nekdo rekl ze to je spatny a to je dobry. pro homosexuala je dobry vyrachat si penis v zadnici a nemusi ho nutne rachat ve fekaliich kdyz si da klystyr. zadna svobodna vule neexistuje to je jen iluze a ze se prenasi choroby? ty se prenasi i jinak nez penetraci konecniku treba zrovna penetraci vaginy. nevim proc by to mel homosexual v sobe drzet kdyz se muze vybit. jdete s tim vasim nazorem vite kam.

0 0
možnosti
S

sojak

2. 2. 2011 11:11
I stvořil Bůh člověka....

Srdečně zdravím Lubomíra

 Jsem obyčejný,z pohledu křesťanské víry hříšný člověk. Veřejně přiznávám, že jsem věřící v Boha , toužebně si přeju poznávat a příjímat Boží pravdy do svého srdce,těmito pravdami se nechat vést ve svém životě a tak dosáhnou na možné zaslíbení a to je věčný život.V této touze mi bylo umožněno skrze Ducha svatého pochopit mnoho. Jen ve zkratce a jen pro Vás :Žijeme v době usmíření v POKOJI  s BOHEM skrze oběť Ježíše Krista,našeho především ZACHRÁNCE, dále UČITELE a NEDOSTÍŽNÉHO VZORU. Takže Bůh nemiluje hříšníky, ale lidi, kreří se svobodně rozhodl a toužíi žít svůj život díky své VÍŘE co nejvíce v Kristově lásce a pravdě,jak nás ji učil. Věřit jeho přikázáním bez přijetí výše uvedeného nám  nic nepomůže,protože jsme všichni smrtelní,tudíž hříšní a tedy přikázání nam jenom ukazují naši hříšnost,byť jsou samy o sobě svaté.Proto ani nemůže být pravda,že největší úspěch člověka je dosažení věčného života. Bez Ježíše Krista je to NEMOŽNÉ! O stvoření otroka až příště

0 0
možnosti
M

mira7788

2. 2. 2011 12:12
Re: I stvořil Bůh člověka....

jezis kristus chcipnul stejne jako chcipnes ty.

0 0
možnosti
F

Faustino

2. 2. 2011 9:45
"A každé zvíře má z člověka strach jak to bylo na počátku"

Tomu pane Víte taky věříte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.

Seznam rubrik