Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tonička

10. 5. 2010 16:13
Velmi zajímavý článek

Děkuji! R^a karma

0 0
možnosti
LV

lubanek

10. 5. 2010 16:21
Re: Velmi zajímavý článek

Též děkuji a zdravím.:-)

0 0
možnosti
LS(

Lobo se (z)vrací

10. 5. 2010 9:01
Daniken nebo bible

Daniken je o něco zábavnější, ale jinak v tom podstatný rozdíl není.

0 0
možnosti
O

ondulino

10. 5. 2010 7:47
jaky napad mel ten pan buh nas dat jenom na Zemi ;)

nooo.... pokud uznate ze buh stvoril vesmir a zemi a jine planety a vlastne vsecko tak by bylo velmi naivni si myslet, ze buh jako vsemocna inteligence by mel napad dat zijici bytosti  jenom na planetu Zemi nemyslite ;-)? Bible byla napsana a interpretovana po stoleti jenom lidma, kteri ani neverili, ze zeme je kulata a po stoleti si mysleli, ze slunce kolem zeme obiha.... cimz nemuzeme po danych 'interpretu' chtit aby si dovedli 'predstavit' zivot na jinych plantach o jejiz existenci nemeli ani poneti...  to je proste ten 'problem' co vidim v dnesnim krestanstvi.. .lide zarputile interpretuji JENOM co je napsano v Bibli.... proc by dana premisa nebyla akceptovatelna pro jinou planetu kde buh mohl stvorit jinou modifikaci muze a zeny.... ;-) 

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

10. 5. 2010 8:59
Re: jaky napad mel ten pan buh nas dat jenom na Zemi ;)

No tak ono slunce zemi obýhá... je jedno co si vezmete jako základ inerviální vztažné soustavy.

Problém je že pak je skoro nemožné rozumě popsat pohyb jiných planet.

Protože tam by mohl třeba vytvořit inteligentní brouky kteří ani nebudou mít "muže" a "ženu" čímž by ta teorie o "inteligenci" jako o něčem podobném byla v totálním protikladu tomu jak si ho představují křesťané.

0 0
možnosti
D

duhastrecht

10. 5. 2010 6:59
TI, co propagují mimozemšťany a

freneticky na ně věří ještě nikdy neodpověděli na otázku odkud se ti mimozemšťané vzali, zda vznikli sami od sebe jak tvrdí atheisté, nebo zda je (možná) stvořil Bůh jako tvrdí ti ostatní, agnostiky počínaje. Odpovědět ani nemohou, protože by museli přiznat, že mimozemšťané sídlící na hvězdách, odkud nás přilétli geneticky vytvarovat a my jsme si z nich udělali své bohy je zase jen pošahaná atheistická theorie, náhražka za darwinismus a evoluci, která jim selhala.    

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

10. 5. 2010 8:55
Re: TI, co propagují mimozemšťany a

A v čem selhala? Pokud porovnám genetické znaky které mám já a moji prarodiče tak už jenom ve dvou generacích docházím ke značným rozdílům. pokud půjdu ještě dál (jak daleko mám k dispozci fotografie své rodiny) tak markantních rozdílů vidím ještě víc.

Evoluce probíhá s každým jedincem. A celkem úspěšně. Třeba cukr který běžně používáme ke slazení by měli lidi okolo roku 1000 problém strávit. Jejich strava se z něj totiž vůbec neskládala. 

0 0
možnosti
FK

manilaman

9. 5. 2010 23:55
Kde je skutecna pravda?

Jde o iluze blouznivců, nebo jen o pouhé výmysly a podvody?

Vase posledni veta o mimozemstanech je s otaznikem. Nazor jste nerekl. Nu dobre. Ja taky nejsem veliky fanousek UFO a navstev z jinych planet a sice jen proto, ze at to zni jakkoliv zajimave, zatim nikdo neprinesl skutecny dukaz, cili to muze klidne byt vymysl a nebo podvod.

Co me vsak nejde do hlavy je to, jak muze nekdo, kdo sam veri v pohadku o Bohu a jeho synovi neuznat pohadku o skutecnych lidech na jine planete? Na jedne strane verite bez vahani v neco, co presne jako UFO zni dost smesne, ale zda se vam to logicke,  UFO a mimozemstane je casto duvod k usmevum, klepani se na hlavu a posmechu. Oboji zni jako nesmysl. Obe viry jsou jen viry bez dukazu. Jsem tedy hlupak, kdybych se premohl a veril v mimozemstany? Vesmir je obrovsky. Nezda se vam, ze je docela mozne ze tam jsou jini lide a jine zeme? Mne se to zda vic logicke, nez vas buh. Sorry, ale tak to vidim ja.

0 0
možnosti
FK

manilaman

10. 5. 2010 0:01
Re: Kde je skutecna pravda?

A jeste tohle. V USA jsem slysival odpoved na otazku, kde je nebe, ze je to spise "state of mind". Adresa tedy neurcita, spise neznama. Mimozemstane by ale museli mit urcite planetu, tedy adresa znama, pokud je nekdo objevi. Byli by nahmatatelni, tedy zadny state of mind. Co tedy zni vic logicky? State of mind, nebo planeta s lidmi? Nevim, nevim, ale rozhodnuti se zde nabizi dosti hlasite.

0 0
možnosti
O

Obludni_K

9. 5. 2010 20:13
Věda se podle autora

údajně zříká své dále neudržitelné ateistické

ideologie? Ale prosím Vás, udělejte si v tom nejprve trochu jasno, než začnete mluvit jménem někoho jiného než své víry :-)

0 0
možnosti
LV

lubanek

9. 5. 2010 20:21
Re: Věda se podle autora

Dobrý den. Věda je momentálně v rozpacích. Co tvrdila včera neplatí dnes, a tak to jde stále dopředu podle posledních nálezů.

0 0
možnosti
RS

leonet

9. 5. 2010 20:11
A co říkáš o těch, co si přišli pro Eliáše?

Ahoj, díval ses na mé články? ;-)

0 0
možnosti
LV

lubanek

9. 5. 2010 20:25
Re: A co říkáš o těch, co si přišli pro Eliáše?

Ahoj a přeji požehnaný večer. Na tvé články jsem se díval. Dobré. Co jsem napsal je velice stěstnané jinak by to bylo moc dlouhé a možná pro některé i únavné. Připravuji článek co způsobilo pád člověka, ale nejsem si jist jestli to mám uveřejnit.Jinak bojuj ten dobrý boj víry.:-)

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

9. 5. 2010 19:57
ciste z pohledu pravdepodobnosti

nejaka sance na existenci mimozemstanu je (vz. drakeova rovnice). Navic v pojmu "mimozemstan" neni obsazena nutnost inteligence (cili to muze byt lisejnik a nebo treba obdoba housenky ci kralicka na jine planete) a uz vubec to neobsahuje predpoklad, ze nas tito mimozemstane navstivili. To je myslim sporny bod - predpokladat navstevu inteligentnich mimozemstanu u nas je velmi nepravdepodobne. A uz vubec je nesmysl do toho plest UFO. Viz.

http://petrhajek.blog.idnes.cz/c/77801/Rukovet-zacinajiciho-pozorovatele-UFO.html

.

K druhe casti clanku se vyjadrovat nebudu. nechapu zcela jeji souvislost s casti o mimozemstanech a necitim se povolany diskutovat o Bibli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.

Seznam rubrik