Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

ExPat

7. 7. 2010 19:34
Comment

Pane Vit, jiste vite stejne dobre jako ja ze drtina tech mladych nestastniku jez umira na predavkovani drog kazdorocne v USA - je vericich. Nicmene, s vyjimkou Salvation Army, pro tyto chudaky zadna nabozenska organizace ani cirkev v USA ani nehne prstem. Doporucuji vyuzit nejakou jinou venue k Vasi misionarske praci, tady jste bohuzel vedle. ;-€

0 0
možnosti
LV

lubanek

7. 7. 2010 19:48
Re: Comment

Díky za koment. To nejsou věřící, ale tak zvaní věřící. Kdyby byli věřící tak by to nedělali. USA Je stracená to jsem už ne jednou poznal při mých cestách po této zemi. Církve si hledí svého, bohatnou a na misii nedají ani cent. Ale to je znamení konce o kterém mluvil Ježíš.Stavějí milonové kosteli, ale o tyto ubožáci zájem nemají.

Je daleko příjemější vidět tu radost lidí na příklad v Mozambiku po obdržení, nákladů potravin a oblečení. Nakonec Bible říká: Nemilujte slovy ale skutky. Přeji hezký večer a díky za příspěvek.:-)

0 0
možnosti
PJ

Hip

7. 7. 2010 19:21
...

Už jste začal stavět archu??;-D;-D;-D;-D:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.

Seznam rubrik