Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z59d63e37n13a 74K93o82č81í

23. 12. 2013 17:03

Jednoduše předloženo a celkem výstižné. !!R^

2 0
možnosti
MK

Tady další článek, který cituje profesora soudobých dějin na unviverzitě v Tel Avivu Šlomo Sanda a píše prakticky o tom samém jako Arthur Koestler.

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/vaclav-horejsi.php?itemid=9427

0 0
možnosti
MK

Naopak, dnešní Izraelci si namlouvají, že jsou potomky původních Židů z dob Římské říše. Ve své většině jsou to ale potomci bývalého kmene Chazarů, což jsou původem Turci, kteří přijali judaismus a poté co jejich zemi rozprášili Rusové, se vydali na západ, kde skončili především v Polsku.

viz. „The Thirteen Tribe: The Khazar Empire and its Heritage" od Arthura Koestlera

1 4
možnosti
MK

Dnešní Palestinci jsou zase původní (bibličtí) Židé, kteří většinou konvertovali k islámu.

0 4
možnosti
JD

je to tak ...s muslimské pastáty, kde od poslední hornídolní po metropoli vládne s posvěcením alláha vždy místní lump s nejpočetnějším a nejlíp vyzbrojeným příbuzenstvem se jednat nedá.... evropu stálo haldy mrtvých než se z kmenové společnosti dopracovala k národním státům ochotným spolupracovat a dnes to jde pod vlajkou multikulti do zadele .. po západní evropě rostou čtvrti řídící se podle kmenových (klanových) zvyků, na zákony kašlou, vymáhají pro sebe vyjímky a společnost jim ustupuje .. nijak než občansko-etnickou válkou to neskončí .. a kosovo??   to byla procházka růžovým sadem oproti tomu, na co je v belgii, švédsku, francii atd zaděláno..

1 3
možnosti
  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.

Seznam rubrik