Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

R^ Ta závěrečná věta je nejlepší. :-)

0 0
možnosti
JL

Děkuji za reportážičku...blázince jsou atraktivní, někdy i blázni. Do Bohnic občas zavítá jedna moje kamarádka, a když jsem tam byl za ní (2012?) zase jsem si připomněl, jak je tam příjemně ..krásný kostel, krásné stromy...ticho, klid. Když jsem tam byl poprvé na návštěvě (1977 asi), připadalo mi to jako ráj. No, to je ten pohled zvenku, uvnitř by se mi asi nelíbilo. Zaujalo mě, že pacienti dnes klidně odejít za plot na kafe a že uvnitř byli koně - chvíli jsme na ně terapeuticky koukali, možná tam ještě jsou. - Jinak že se doktoři podobají svým pacientům je vlastně logické - člověk je zvyklý se přizpůsobit svému prostředí. Na vojně jsem taky hodně mluvil sprostě, protože se tam tak mluvilo apod.- Zaujalo mě, že pacienti na vašem oddělení jsou náruživí kuřáci a sprostě nadávají - tím se podobají bezdomovcům, ty bez žvára těžko vidět, i když nemají nic, musí hulit (a pití krabicového vína nemluvě). Jestli tam není nějaká spojitost? Co myslíte?

0 0
možnosti
JL

Tou atraktivností jsem myslel filmy - třeba Přelet nad kukaččím hnízdem apod. Docela zajímavý je i životopisný film o Jungovi - teď mi vypadl název, ale je to na youtube.

0 0
možnosti
Foto

Nikde jsem nepoznala tolik normálních lidí jako na psychiatrii.

0 0
možnosti
MS

Pochopitelně. Každý se cítí nejlépe ve své komunitě. :-)

0 0
možnosti
Foto

R^Hezký článek, karma.

Občas se mi stane, že mě někdo v diskusi pod článkem pošle tam k vám. Zatím jsem k těmto doporučení zůstával hluchý, ale možná bych to měl napravit.:-)

1 0
možnosti
Foto

Já dělím lidi na blázny a roboty, a taky se hrdě hlásím do první kategorie. R^

2 0
možnosti
KV

Souhlasím. Já se svou nemocenskou "na hlavu" mám taky pocit výlučnosti :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Jsem  maximalistka, workoholička, naivka, velký kritik, snílek a optimista s velkou nadějí. A velkou hlavou, bohužel.

Seznam rubrik