Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda dobré učitelky.Také jsem absolvovala kurs pedagogického minima i závěrečnou zkoušku, ale nic mi to nedalo, akorát jsme se viděli s kamarády a probírali to v hospodě.:-)

1 0
možnosti
LC

Tak  v zemi, kde má pravomoc odvolat generála žena, která nemá ani ZVS třeba přimhouří očko...K tomu co píšete mám ambivalentní postoj. Na jedné straně Vás chápu a podobnou situaci jsem zažil. Na druhou máte prostor se situací něco udělat, nebo si dupat nohou a brečet nad osudem. Myslím, že horší to mají Vaše starší kolegyně, kde to s VŠ bude problematičtější. Je to tedy vcelku o tom, co budete chtít a co jste ochotna zahodit.:-)R^

4 0
možnosti
KV

Nechtěla jsem vypadat, že bezmocně sedím v koutku a pláču, že mi zlobivý stát sebral hračku. Spíš to bylo míněno tak nějak, že mi prostě ona kvalifikace nějak vadí z principu. Jinak ale s Vámi naprosto souhlasím, všechno je o tom, rozlišit podstatný od plev a najít si tu správnou cestu, jak dál. :-)

2 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, skvěle jste to napsala. Souhlasím s Vámi. Ach jo, dříve lidé dělali, co je bavilo a dělali to rádi. Dnes si lidé vyberou zaměstnání, které mají rádi, ale protože na ně nemají dostatečnou "kvalifikaci", tak ji ani dělat nemůžou... Všechno je to jeden velký byznys a strašně špatný dílčí systém jednoho velkého špatného systému...

2 1
možnosti
IN

Oni tu povinnost určitě zruší, učitelé budou stávkovat a tak se to zase nějak okecá. Už x let to neustále posunují a určitě to zase posunou.

3 0
možnosti
Foto

Dneska se to téma nějak sešlo:-)

Držím palce a třeba to bude nakonec jinak;-)

3 0
možnosti
Foto

Nedávno tu jedna paní učitelka v blogu napsala, že má dvacet tisíc čistého...což mi přijde ve státě, kde na takový plat nedosáhne dvě třetiny lidí, jako slušné :)

2 1
možnosti
Foto

btw...děti vysály :)

2 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Jsem  maximalistka, workoholička, naivka, velký kritik, snílek a optimista s velkou nadějí. A velkou hlavou, bohužel.

Seznam rubrik