Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J31a35n 51R43á71ž

15. 9. 2017 17:55

K ODS: Po Topolánkovi a Nečasovi potřebovala ODS nějakého "uklidňovače", který k veřejnosti bude vystupovat klidně, nekonfrontačně a pomocí stylu jakési ukolébavky zklidnil scénu. To se celkem Fialovi povedlo a ODS nabírá dech. Ovšem už nastal čas, aby někdo v ODS zařval, získal respekt o politických soupeřů a byl schopen přesvědčit spící příznivce pravicové politiky, že je tady opět strana, kterou stojí za to volit. Fiala rozhodně takovým vůdcem není a ani nemůže být.

Např. ODS se vždy vyznačovala velmi kritickým posuzováním Evropské unie a byla výrazným zdrojem odporu k evropské integraci. Současný předseda se sice k tomuto tématu vyjadřuje neutrálně, ale témata celé jeho politologické vědecké činnosti se vyznačují právě podporou Evropské integrace. Ve své monografii "Evropské unie" (Brno 2003. ISBN 80-7325-015-2) i publikaci "Česká politika v Evropské unii." ( Brno 2006. ISBN 80-210-4076-9.) zcela jasně vyjadřuje podporu dalšímu integračnímu procesu v EU. I tímto postojem je pro mne jako politik nevolitelnou personou, i když jej jako klasického akademického intelektuála velmi resektuji. A to se nezmiňuji o tom, že za jeho rektorování v MU Brno započalo její ideologické směřování k současnému stavu, kdy je tato universita přímo semeništěm neoliberálního levičáctví.

0 0
možnosti
Foto

Pan prof. Fiala je příliš opatrný a mravný až záhadný. Měl by být trochu impulzivní rváč.

1 0
možnosti
LJ

Uvil jste jim pěkný věnec, pohřeb se však ještě nekoná.

3 0
možnosti
PB

P49e31t12r 71B41u93r58i76a65n

15. 9. 2017 12:56

Na otázku bývalých komunistů v těch stranách vám mohu docela fundovaně odpovědět. V 90. letech to bylo hodně probírané téma a někdo si dal dokonce i tu práci, že vypíchl jmenovitě všechny bývalé komouše v těch stranách, kteří zastávali nějakou významnější funkci. A tak vězte, že ze všech členů těchto stran zhruba před 15-20 roky jsou ta čísla tato (metodické odhady) : ODS - 22% bývalých komunistů, ČSSD 65% bývalých komunistů.

3 0
možnosti
ZB

Klaus ml. jen potvrzuje,že jablko nepadlo daleko od stromu.Stejná laciná demagogie jako fotr.Čím dřív se celé té vyčurané rodiny zbavíme,tím lépe.Já doufám,že voliči v Praze juniora vykroužkují.Pokud bude v ODS nějaký Klaus,muj hlas rozhodně nedostane....

2 11
možnosti
MB

Popisujete verzi ad a). Logicky může být verze ad b). Pak opsáno z dopisu - "Milá ženo, mé obavy byly zbytečné. Není to zde zase tak špatné. S Jaroslavem je docela sranda a teď k nám přibyl i David. Často hrajeme karty - to mi vždy šlo. Vyhrávám - fixluji. I návštěvy chodí - Zejména Miloš, po volbách má času dostatek, nemá do čeho píchnout. Příští návštěvou, přivez, prosím droby ! Je zde totiž komín i s hnízdem ! Občas na něj přilétá pták pelikán - tedy jej krmíme. V podstatě se nic nezměnilo ! Pozdrav děti, (pro jistotu všechny) a pohraď i našeho klokana ! Něco mu vsuň do kapsy - Tak jsem to dělal trvale , on je pak vděčný a veselý ... Vždyť je to v podstatě symbol našeho života ! Taky umně skáče ! ... :-)

1 0
možnosti
FS

MLADÝ KLAUS VYCÍTIL PŘÍLEŽITOST,je to stejný "myslitel",jako jeho táta.Proč se ho nezeptá,kam přivedl tento stát? Nevadily mladému Klausovi penízky z ČEZu? Pane psychiatr,máte špatný odhad.

3 9
možnosti
ZJ

Ovšem Vy jste politolog.

A koblihy Vám chutnají?

5 0
možnosti
  • Počet článků 456
  • Celková karma 29,45
  • Průměrná čtenost 1132x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik