Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

malý david

11. 1. 2012 15:16
Havlovi by se to asi moc nelíbilo,

on totiž dost nerad létal.Bylo by asi vhodnější po něm pojmenovat nějaké divadlo.

0 0
možnosti

petrph

11. 1. 2012 12:52
esli sem těm argumentům dobře porozuměl

Tak teď nejde o to kdo novým pojmenováním čehokoliv  uctí památku pana Havla,ale kdo to udělá rychleji? To je jako argument "Češi pojmenovali po Havlovi letiště,  Moravaci taky , ale o tejden dřív? :-)

0 0
možnosti

kubelda

11. 1. 2012 11:31
to žít brno je boží

taky si myslím , že humor, nejlépe sarkasmus je jediná obrana, nevím jak středověk a dříve , ale od Švejka, smějící se bestií- čechů za války ,politických vtipů za totáče, Cimrmana to je jen pokračování, nejhorší je brát se vážně, hnidopišit a vidět vše černobíle bez využítí intelektu, tak jak to uměli a umí třeba někteří mlaďoši využívaní v hitlerjugent, svazáckém hnutí  a personálních agenturám jako kádrováci čili HR

0 0
možnosti

Skeptik Pavel

12. 1. 2012 1:06
Re: to žít brno je boží

žit brno je rádobyrecesistická odpadní žumpa, kam si chodí ulevovat potížisticko- aktivistická fronta pánů Bártíka a Hollana. Kritika brněnských poměrů je sice v pořádku, také  se mi nelíbí spousta věcí ale proč má být z vaničky vylito Brno jako takové, to fakt nevím. V konkrétním případě bude výsledkem nekonečných sporů o polohu brněnského nádraží akorát to, že se Brnu vyhnou všechny mezinárodní vysokorychlostní železniční koridory. Že to může mít pro budoucnost a kontinuitu Brna, jako významného socioekonomického centra ale i kraje fatální následky, je nabíledni. Apropos, jak třeba dopadla města v 19. století, která odmítla přes svoje území železnici? Kdo zná brněnské souvislosti, tak ví ,o co se na zitbrno cz ve skutečnosti hraje. :-(

0 0
možnosti

raz

11. 1. 2012 11:28
Malá oprava

Text: " Než se pražáci rozhúpů...atd" je typická pražská zkomolenina brňáčtiny. Správně brněnsky je to takhle: " Než se Cajzli rozhópó...atd"

Ale aby   to nebylo autorovi  líto: Pražáci dodali  ajznbóňáka  Grosse do vlády a dokonce z něho udělali premiéra,  Brňáci se zmohli  pouze na to, že mají ajznbóňáka Onderku "jen" primátorem.  Ale  kdo ví, jak to dopadne až  ČSSD vyhraje volby. Pak budou mít jihomoraváci hned tři koně na premiéra:  Sobotku, Haška a Onderku.

0 0
možnosti

HenryVIII

11. 1. 2012 11:06
kecáte, pane.

Neskutečný blábol!

0 0
možnosti
  • Počet článků 456
  • Celková karma 29,45
  • Průměrná čtenost 1132x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik