Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P70e69t26r 62B97u24r92i13a25n

21. 2. 2022 23:38

Pozoruhodnou shodou okolností se v Německu zrovna objevil dokument potvrzující, že Rusku byly skutečně v roce 1991 USA, Velkou Británií, Francií a Německem slavnostně posyktnuty záruky, že NATO se po stažení sovětských vojsk nebude rozšiřovat za Labe.

Zdroj: https://vimmer.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783709

Já tam teda vidím jen: "Dali jsme jasně najevo, že nebudeme rozšiřovat NATO za Labe," napsal německý diplomat Jürgen Chrobog, politický ředitel, který vede politické oddělení na ministerstvu zahraničí a je považován za nejbližšího poradce ministra zahraničí.

To mi fakt jako jasné a slavnostně poskytnuté záruky nepřipadá. Anebo vy berete "dát někomu něco najevo" jako závaznou smlouvu? A navíc, když to není závěrem dokumentu, ale připomínkou toho, že to někde řekl nějaký vyšší úředník?

No pane jo.

A mimochodem, zatím co si tady plácáte játra o tom, že Rus nemá o Ukrajinu zájem, tak se tam už mezitím prohánějí jeho tanky. V rámci míru, samozřejmě.

Takovými mírovými snahami si Rus za pouhých 200 let vybránil největší území na zeměkouli. A taky ho původně vůbec nechtěl. Chudák jeden malej, kterému všichni pořád jenom ubližují.

I nás už jednou bránil, pamatujete?

Pozůstalí po obětech té obrany vašemu blogu upřímně tleskají.

0 1
možnosti
JK

Tak on si "vybránil" území jo. Asi útočení zády napřed, a podhrabat se do vesmíru. Jen ruské kecy a lži.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
VV

Spaste dusi, uz se zase medved utrh.

2 0
možnosti
JF

Nepanikařte, to jen roztomilý a hravý ruský Míša ... ;-)

0 0
možnosti
PB

..... zdejší vojevůdci a generálové s modrejma knížkama Vám rychle vysvětlí, že 130.000 (později 150.000, dneska konečně 190.000) Ivanů je tam proto, aby ublížilo "mírumilovným, svrchovaným, demokratickým a svobodným" (což nejsou ani jedno!) Chochlům. Marné je těmto vyblázněným stratégům vysvětlovat, jakej je rozdíl v útoku na kolabující stát s rozloženou armádou plnou zběhů a dezertérů (2014-2015) a naopak, jaký rizika ztrát (obecně) hrozí ze střetu s moderně vyzbrojenou a vycvičenou armádou (2021-2022). Každej frajtr by sa do teho pustil v roce 2014,- ale Ivani nééé,- ti si pěkně počkali vosm jařin až sa UA Army dá do trochaj do pucu, a nyčko na to skočijou! ....... odkud fouká je naprosto jasný,- a pokud nějakýho magora z Pravýho sektoru napadne to fakt zmáčkout, tak tam Voloďa vletí a vyčeše jim kokeše takovým stylem, že UA Army přestane nadlouho existovat. Potem sa v klidu stáhnou, vypnou všechny trubky co byly ještě v provozu a nechají celou Ukrajinu na pospas osudu-(čti NÁM)!R^

1 1
možnosti
JK

Pane V***, musíte se snažit víc, tohle je na provokaci málo, jen stará, vámi pane V*** recyklovaná, omletá ruská propaganda, výmysly a lži. Až vy, pane V***, budete bránit české hranice pak se vám v té V*** hlavě snad rozsvítí.

Nebo vlastně vy pane V***, budete stát jinde a mířit na nás Čechy, co.

4 2
možnosti
ZZ

Nejen Bělorusko, ale i Luhansk a Doněcko se přidá - sami a rádi.

;-)

0 0
možnosti
Foto

;-DA proč by jí zabíralo? Jednak si jí rozebrali i rozkradli a rozprodali místní oligarchové, což nadále trvá. ,,Druhak" - geopolitika obecně, čili trvalé soupeření o sféry vlivů a zájmů velmocí, což není ničím novým. Budˇ se dohodnou, nebo i až ,,šábnou". Role EU je v tom až nulová, neb to není velmocí, a ani jí být nemůže;-) Severoatlantická aliance byla založeno na třech pilířích. Udržet USA v Evropě, Německo při zemi a bolševiky mimo západ Evropu. A to bylo mělo platit i nadále. ČR je pochopitelně součástí západ. Evropy:-)

2 0
možnosti
JK

Proč má tu armádu na hranicích a vyhrožuje válkou, když vlastně nic nechce? Co znamená, že se "šábnou", kdo , o co?

Vaše poučka je stará komunistická, v té bylo ČSSR východ, to zase posunete hranice "vlivu" jakmile se Rusové přiblíží. Staré kecy už neplatí, teď platí nové kecy. To už tu také bylo. Stejně to má Putin se smlouvami, umí pečetit pouze kulkou. Jestli chce vzrušení, může si hrát svou ruskou ruletu a nás nechat na pokoji.

4 0
možnosti
AM

A30d70a77m 33M66a38l27ý

21. 2. 2022 13:26

Takže sdělení pana autora je že Putin o Ukrajinu nestojí a proto má 190 tis. vojáků na hranicích.

O Krym taky nestál, ale velkoryse přijmul pod svou dobrotivou ochranu.

6 1
možnosti
Foto

Pane V*****, co to znamená U*****a?

2 1
možnosti
Foto

Typuji to na ranní zívnutí po předchozím nezřízeném holdování alkoholu.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti
ZZ

Myslím, že není třeba takovýmto způsobem posilovat dodávky plynu.

Ty se posilují jinak.

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 456
  • Celková karma 29,45
  • Průměrná čtenost 1132x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik