Diskuse

Past na Klause

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

gaisaka

3. 10. 2012 15:10
Jak píše kol. pode mnou -

Autor by se měl asi zamyslet nad tím, jak zvládá své stárnutí, protože označovat týpka téměř před třicítkou za mládežníka... fakt nechápu.

Nicméně gross mého příspěvku je, že autor je <d´ebil>, neb skoro všechno co o Klausovi napsal v ironické nadsázce je pravda, a faul s označením dělníka za umělce už mi stačí uplně.

0 0
možnosti
L

Levicovy.Pravnik

1. 10. 2012 17:54
Pane Wimmere

Komsomolcem ve 26 letech? Trochu přeháníte.

0 0
možnosti
JH

sent

1. 10. 2012 11:11
Tak,tak-

-všechny varianty jsou v tomhle absurdistánu možné.Připomíná to Půlnočni královstvi z pyšné,kde stát,potažmo království umí jen jedno.Ždímat z poddaných daně,aby je pak mohla věrchuška a jeji pučmidráti rozfrcat.

0 0
možnosti
SB

Slavomír 1966

1. 10. 2012 11:13
Re: Tak,tak-

A v které vyspělé zemi je to jiné? Přesouváme várobu do Číny, volíme populisty, chceme stále více, stávkujeme proti nezbytným úsperným opatřením, máme se jak prasata v žitě, ale přesto si neustále naříkáme. To je krize celého vyspělého světa, nikoli České republiky. Klaus navíc alespoň nazývá tyto problémy pravým jménem, na rozdíl od eurohujerů typu Barrosa nebo nebožtíka Havla.

5 0
možnosti
SB

Slavomír 1966

1. 10. 2012 11:06
Vondrouš by měl sedět několik let nepodmíněně

Vondrouš se dopustil něčeho velmi závažného, o čem se však dosud nepíše. Možná si to nikdo ani neuvědomuje, ale je to doopravdy velice závažné a sedět by měl několik let. To není ironie, to myslím smrtelně vážně.

Vystavil totiž nebezpečí úrazu nebo dokonce smrti několik osob poblíž. Je naprosto běžné, že ochranka v takovém případě neváhá a během vteřiny útočníka zastřelí. Kdyby si pro svůj hloupý čin vybral nějaké stanoviště, kde pět metrů od něho by nikdo jiný nebyl, tak budiž. Je to jeho kejhák, a tak on má jakés takés právo ho vydávat všanc. Ale nemá při tom vystavovat žádnému nebezpečí jiné lidi, kteří v tom s ním nejedou. A to on udělal. Navíc mohla vzniknout i davová panika a několik lidí třeba mohlo být ušlapáno.

Tohle je nejzávažnější hledisko celého toho činu. V tomto smyslu nelze jeho čin srovnávat s několika hysterickými děvčaty z Moskvy, protože v jejich případě nehrozilo, že ochranka zastřelí někoho jiného nebo že se lidém ušlapou v davové panice. Za to by měl sedět.

6 0
možnosti

Ghost Dog

1. 10. 2012 11:53
Re: Vondrouš by měl sedět několik let nepodmíněně

.. ona ta ochranka ani v USA nefunguje na principu " tasíš a já tě zastřelím" .. tak rychlou reakci mají bodyguardi jen ve filmech, tam jsou i rychlejší než kulka a stačí v okamžiku výstřelu předskočit před chráněnou osobu ..

.. kdyby ten jeliman měl skutečnou stříkačku, tak by vystřelil a ochranka by reagovala jeho pacifikací, nikoli však střelbou .. vzpoměňmě na atentát na Raegana, nejdříve chránili jeho a jiní se zabývali atentátníkem, ale nikdo z nich nestřílel ..

0 0
možnosti
  • Počet článků 459
  • Celková karma 24,27
  • Průměrná čtenost 1141x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik