Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

karel_vvv

12. 1. 2012 21:47
Díky za tip na knihu

Nějak mě to uniklo, díky blogu máte o čtenáře více.

Srovnávat církevní restituce s restitucí narkobaronům, to je dobrá parodie. Až na to, že to vlastně není parodie. Svět se zblázníl.

0 0
možnosti
OK

iacobau

12. 1. 2012 14:59
Co to je devastace ducha?

To je, když například do jednoho pytle házíte narkomany, prostitutky a křesťany. I když oni k sobě blízko mají, avšak zcela jiným způsobem (schválně jakým?).

0 0
možnosti
PH

petrph

12. 1. 2012 13:59
je to mnohem složitější

Kdybych shrnul stanoviska i  oněch bývalých (právě že bývalých) světových lídrů, tak zní "nedokážeme v boji proti drogám zvítězit, takže budeme kapitulovat"... Takové přiznání si skutečně může dovolit pouze bývalý politik, který už nehodlá kandidovat ve volbách...

Ovšem - jde o něco naprosto jiného, Jak známo, všechny státy mají pod určitou kontrolou životu a zdraví nebezpečné produkty Od zbraní, přes jedy, léky, až třeba k opravě plynového potrubí. U všech těchto produktů platí že jsou stanoveny postupy jak je používat, aby (při těchto schválených) postupech nedocházelo ani k poškození zdraví či úmrtím, smějí je provádět či vydávat jen vyškolené osoby, u nových výrobků  se musí provádět testy a certifikace..Takže, který doktor či znalec se podepíše po atest,že drogy jsou zdraví naprosto nezávadné? A kdo pak bude platit miliardové náhrady škod za poškození zdraví,které se u většiny feťaků za pár měsíců užívání prodaného produktu  projeví?

1 0
možnosti
VV

vavil

12. 1. 2012 14:17
Re: je to mnohem složitější

Já problém nevidím.Prodávají se cigarety ,prodává se tvrdý alkohol.

Kde je problém?

Stačí napsat na balení,že kupující se dopředu vzdává všech nároků na náhradu škody a újmy na zdraví.

0 0
možnosti