Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

ataknevim

8. 10. 2012 14:21
.... a z krámu na chatu; ....

Autore, vynechal jste sportovní kolbiště, a péči o rodinu! Možná si myslíte, že se to do vašich úvah nehodí, ale k pochopení politiky Václava Klause to je nezbytné. Jeho život neměl mezery, které v jiném případě vytvářely prostor pro nahodilou a nezodpovědnou  bezstarostnost i v širších souvislostech.

0 0
možnosti
AH

alex hart

8. 10. 2012 13:57
Jste poněkud mimo, vážený autore, -1-

Mám rád vtipnou satiru, může být i politická. Rád si přečtu názory jiných (pokud mají hlavu a patu).  Satira je dobrá v tom, že nekompromisně odhaluje a ukazuje podstatu problému (třeba lenost, neschopnost a pod.). Názory jiných (pokud tedy mají hlavu a patu), jsou dobré v rom, že si člověk tříbí názory svoje.

Tohle, co zplodil autor tohoto blogu, není ani moc vtipné, ani to není dobrá satira, protože to vůbec nevystihuje podstatu věci a míří to úplně mimo hlavní problémy této země.  

Hlavním problémem této země je to, že vládnoucí mafie (a to už od revoluce) není sqadra lidí, kteří by skutečně chtěli prosperitu této země, tvrdě na tom pracovali a přitom občas porušili nějaký ten zákon pro blaho věci. Je to naopak, naše současná vládnoucí mafie je prach-sprostým spolčením kreténů všeho druhu, přisátých na státní, obecní a vůbec jakékoliv veřejné penězovody, kde cucají a cucají, aniž by z nich kdy vyšlo cokoliv dobrého.  Nic rozumě neorganizují, nic rozumně neplánují ...

1 0
možnosti
AH

alex hart

8. 10. 2012 13:58
Re: Jste poněkud mimo, vážený autore, -2-

... (krom vlastního prospěchu a zaprodávání této země až na věky), nic pořádného nebudují.

To málo dobrého, co se stále ještě v této zemi kupodivu dělá, je je buď byznys, (což by nebylo špatné, pokud se přitom nekrade), nebo ve veřejné sféře snažením těch pár blbých a poctivých, co se vždycky najdou, takže to stále ještě jakž takž trochu vypadá, že ještě není všechno úplně v hajzlu. Není, ale spějeme tam mílovými kroky !!!  Řítíme se do situace Řecka možná více, než onehdy sami Řekové.  To proč běžný český občan stále drží hubu a krok je pro mě obtížně uchopitelné, ale domnívám se, že je to proto, že stále ještě máme co žrát a stále máme (alespoň většinou), kde bydlet a taky proto, že zřejmě český občan totálně  s e r e  na nějakou prosperitu svého státu, či  své obce, hlavně když má on sám momentálně ještě co žrát. Je to krátkozraké? Ano, ale funguje to tak.

1 0
možnosti
G

grandaunt

8. 10. 2012 13:35
.

8-o8-o8-o8-o8-o8-o8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 456
  • Celková karma 29,45
  • Průměrná čtenost 1132x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik