Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M82i47l18a63n 66K48e85s76l

17. 3. 2021 23:12

Předpokládám,že premiér nechtěl zavádět úřední maturity na pořád,ale jen v tomto roce.Asi měl to správné tušení.Jak to tak vypadá vrátí se maturitní ročníky do lavic ,když to dobře s covidem dopadne, v dubnu.Na dohnání zameškaného učiva a vlastní zkoušky zbydou dva měsíce.To ani na ti pilní nezvládnou.Když nebudou maturity úřední tak jaké- příjdite,kdy se vám to bude hodit a neposlouchejte to naco se vás ptáme,řekněte co umíte.

0 0
možnosti
Foto

Za komunistů jsem si kdesi přečetl názor jakési moudré a přičinlivé hlavy, že je zbytečné dělat přijímačky na VŠ, protože prý si to pak praxe sama probere a vybere ty schopné.

To je něco jako s tou maturitou. Andrej jí nepotřebuje, leč jaksi neregistruje, že občané státu, který řídí, se od něj dožadují něčeho, čeho se mu nedostává. Nejsem takový bloud, abych to sváděl na maturitu, jen tím chci psát, že s ním zřejmě nikdo nedělal přijímací pohovor, který on vnímá jako dostatečnou náhradu za maturitu. Obávám se, že asi nikdo nedělá žádné přijímací pohovory do státní správy a proto je, jaká je. Jenže soukromý sektor, který má uživit i ten státní, silně trpí jeho nekvalitou a nedokáže jeho neschopnost nahradit.

Můžeme zrušit třeba i státní zkoušky a tvrdit, že to nahradí přijímací pohovory.

Pro koho je to uvěřitelné? Pro mne v žádném případě.

3 0
možnosti
  • Počet článků 456
  • Celková karma 29,45
  • Průměrná čtenost 1132x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik