Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Je to hrozné, kolik slušných lidí zneužili, koupili si cukříčkem a teď je hodili přes palubu.

Šili jste taky roušky a věšeli to po plotech? Tak právě vás mám na mysli. Vzdali jste se svých svobod tak rychle a tak ochotně... :-/ I ti napůl totalitou nepolíbení Němci šli do ulic na často milionové demostrace... Francouzi se brání a zapalují auta. Holanďani zapalují rovnou testovací místo.

1 0
možnosti
Foto

Dokud nebudou všichni PESanové naočkováni proti vzteklině, budou poslušně sedět v boudách - ovšem, prosím nezaměňovat tyto za boudy v horských skiareálech, tam se totiž sedět, natož pak ležet přes noc /vyjma služebních cest/ nesmí!;-)

0 0
možnosti
MF

Díky, souhlasím a protože si vidím dál než na špičku nosu, čekám, že bude hůře a ovce to zase spolknou, skloní hlavy a "stanou se otroky ve své vlastní zemi", (kontrolní otázka - kdo nám to v listopadu předpověděl a my mu nevěřili), do práce(robotárny) a šup domů, s nikým se nedružit, nebouřit se po hospodách... U rektora Zimy mám podezření, že se neinfikoval nějakým omylem, prostě vadil! No jo no, konspirační teorie to je moje:-)

2 0
možnosti

RvRektor Zíma leží na koronavirové jednotce na hraně života a smrti! !!

0 0
možnosti

Landa tomu nevěří, Ledecký tomu nevěří, Klaus tomu nevěří, šéf stomatologické komory Šmucler tomu nevěří, rektor Zima tomu nevěří, profesor Beran, větší vědec než Flégr s Prymulou dohromady, tomu taky nevěří. Těch chytrých lidí, co už toho mají tak akorát dost je nějak čím dál víc..... Tak tohle jsou ti praví experti na COVID 19;-D Zvláště Zima, který to nejdřív bagatelizoval a pak na to málem umřel.

1 1
možnosti
Foto

100% souhlas s panem Veselým níže a karma autorovi. Osobně bych ještě přidal, že mi není jasný smysl zásahů mocných vedených proti léku, který se ukázal proti covidu velice účinný Isopronosinu. Ten zmizel z lékáren, skladů atd. A když si někdo chce dovést Groprinosin (= adekvátní náhrada) z Polska, tak mu ho na hranicích seberou.

5 0
možnosti
Foto

I54v20a91n 27V34e57s79e28l62ý

27. 1. 2021 13:23

Vaše otázka ze závěru, cituji: "Jak dlouho ještě budeme poslouchat Psa?" - na tu je jen jedna odpověď a to že, psa neposlouchá především vláda která ho vytvořila jako transparentní ukazatel pro občany a teď i po asi dvou týdnech jeho indexu pro čtvrtý stupeň ho stále drží na pětce ikdyž si do něj (PSA) dala snížení na stupeň indexu nižšího stupně po týdnu (pokud si pamatuji tak tři dny pro zvýšení).

6 0
možnosti

PES se nám páří s novými fenami! :-)

1 0
možnosti
ZJ

A to Vás zajímá víc, jak hodnotit obsah napsaného.

Jen p ro zajímavost.

Bill Gates, velký strašitel COVIDEM, zkupuje ve velkém pozemky.

3 0
možnosti
DK

...ho neposlouchej.

A dál?

2 0
možnosti
  • Počet článků 456
  • Celková karma 29,45
  • Průměrná čtenost 1132x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik