Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Michale Vimmere. U toho cizackeho kandidata snad jedna vec me odpuzuje. Sesnasim cloveka, ktery me okrada. Nejem me, ale i vas a vsechny obcany v CR. Po ctyri roky jako premier a vse podle Ustavy To je na tom nejhorsi.

1 0
možnosti
Foto

Rád bych volil srdíčkem, ale nevím koho. Rád bych volil rozumem a taky nikoho nevidím. Co s tím?

4 0
možnosti

Kandidovat příští volební období sám.:-)

1 0
možnosti

Politický dobrodruh Bašta, který zahájil u ČSSD a skončil v SPD má být vzorem morálky? V letech 2000-2005 byl velvyslancem v Rusku a v letech 2007-2010 velvyslancem na Ukrajině. V době jeho působení na Ukrajině proběhla aféra okolo podvodů a úplatků při vydávání českých víz na Ukrajině. Baštu kvůli tomu v roce 2009 vyšetřovala česká protikorupční policie. Opravdu "perfektní" předpoklady pro výkon funkce prezidenta ČR.:-/

9 0
možnosti

Rv Samozřejmě! Brněnská dračice nerozumí politice! Fešák generál Petr Pavel, před Listopadem označený Pávek, ví, co chce, váží si Evropské unie a NATO, v době ruské imperiální války proti demokratickým státům bude nejlepším velitelem české armády, rozhodně lepším než Miloš velící v bezvědomí z postele! Pokud chceme mír, musíme volit generála! Putin je zrádný a usiluje o Velikou Rus sahající od Lisabonu po Vladivostok! :-)

7 0
možnosti
ZH

Srdíčkem? A rozum je kde? Nemohu nevzpomenout na jeden song od Plastic people: Zahoďte mozky, zahoďte srdce, zahoďte všecko co vás dělá člověkem. Staňte se prasetem.

4 0
možnosti
Foto

:-)Khakimozek versus šalina? Taky dost psina;-)

6 3
možnosti
Foto

Izraelská demokracie má také své mouchy. Nezapomeňte, že tam pořád přicházejí potomci Židů ze zemí s nulovou demokratickou tradicí (jen z Rusk a více než milion). Danuše je alespoň šmrncovní ženská. To mi bude stačit. ženu jako vládkyni jsme dosud měli jen dvakrát - Libuši a Marii Terezii, nepočítáme-li Kunigundu Haličskou.

0 6
možnosti
Foto

Vezmu to jen krátce. Sesle prezidentská tunajší není seslí ani vládkyně, ba ani vládce;-)

1 0
možnosti

Pavel Fischer je nejlepší kandidát! Má zkušenosti z politiky i diplomacie! :-)

0 6
možnosti
AT

Jen 2 technické:

Po zkušenostech posledních 10 let mi bude úplně stačit, když prezident nebude dělat ostudu (je to volba V nebo jsem maximalista?)

To, že se všude kolem u nás i ve světě krade a vraždí snad ještě neznamená, že bych to měl brát jako nějakou normu a volit do významné funkce zloděje a vraha.

11 1
možnosti
  • Počet článků 456
  • Celková karma 29,45
  • Průměrná čtenost 1132x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik