Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Pane psychiatr, vaše emocionální výkřiky o tom, jak je všechno v zadeli jsou marné, zbytečné a hlavně s křížem po funuse. O rozkladu státu bylo možné se přesvědčovat třicet let, když se rozkrádalo a rozkládalo jedno odvětví za druhým, zejména státní správa se svými 14 idioskými kraji, zbytečným senátem a veškerým gigantickým molochem byrokracie. Skutečnost, že se ještě zdravotnictví nepodařilo dostatečně rozkrást a zdevastovat a je pořád, alespoň nějak, fungující, se dnes celkem hodí. V neokoloniální gubernii čtvrté říše nečekejte od vládních garnitur, stejně jako od chamtivých opozičních paňáků, žádné zázraky.

3 0
možnosti

R^

Nouzový stav absolutně nefunguje! Počty nemocných stoupají, počty mrtvých stoupají, počty lékařů klesají, počty sester klesají, lůžka se nedostávají a pacienti se třídí na ty, kteří ještě mohou být léčeni, a na ty, pro které již není místo!

Uzavírání horských středisek nemá důvod v šíření koronaviru! Horská střediska se uzavírají, protože není kde léčit zlomeniny!

Babiš je mistr! Petr Fiala mu posloužil na podzim a hejtmani mu posloužili nyní v rozporu s Ústavou! Obešli Parlament, který je v parlamentní republice zárukou naší svobody a demokracie! To je nebezpečné!

:-)

2 2
možnosti
LH

Pane doktore a to řešení napíšete kdy? Ale jestli to bude tak chytré jako o léčbě těch zlomeninách - tak to snad ani nepiště.....

0 1
možnosti
RS

Nosit preventivně roušky a respirátory může také ohrozit zdraví a život nositelé. A pak nezbývá nic jiného, než je odmítnout v souladu s krizovým zákonem:

(4) Plnění povinností uvedených v odstavci 3 může fyzická osoba odmítnout, pokud by jejich plněním ohrozila život nebo zdraví vlastní nebo jiných osob anebo pokud jsou povinnosti jí ukládané v rozporu se zákonem.

4 2
možnosti

Co je lepší?

3R+Rozum a normální fungování společnosti nebo lock down?

Pokud nemůžete nosit roušku, tak ji nenoste!

Ale rouška nemá být spojována s nouzovým stavem!

Bohužel, Babišova vláda nezná nic než příkazy, zákazy a tresty!

Úctu k občanské svobodě a přirozeným vztahům levičáci neznají. Levičáci jsou chytřejší než Bůh!

:-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 459
  • Celková karma 24,25
  • Průměrná čtenost 1141x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik