Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Babajezi

6. 12. 2011 16:26
Doktoři???

Když nepoletí pilot, vyberu si náhradní způsob jak se dopravit na místo. Když dovezu dítě v horečkách, těžko budu shánět babku kořenářku......

To nebyli doktoři.... dřív se chodilo na lékařskou fakultu proto, že chtěl jeden pomáhat druhým...... dnes už se tam nejspíš chodí jen proto, že to je dobře placený ..... Zachytila jsem diskuzi na slovenské televizi, kdy se redaktorka ptala zástupce lékařů, jestli jim nepřijde trochu nefér jejich akce ve chvíli, když už mají podstatně vyšší platy než jiní a kdy stát na zvyšování platů nemá. A pan doktor byl tak hloupý, že se oháněl tím, že ho nemůže srovnávat s lidmi, že prý mluvčí ministerstva má vyšší plat. Jenže ona je jedna.......... Když nepoletí pilot, vyberu si náhradní způsob jak se dopravit na místo. Když dovezu dítě v horečkách, těžko budu shánět babku kořenářku......

0 0
možnosti

lost

6. 12. 2011 12:30
já lítám rád

..ale nepotřebuju předimenzované letiště, arogantní pozemní personál a frustrované vykradače zavazadel :-)

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

6. 12. 2011 12:15
mě nechybí

;-D lítám leda tak na OO, když špatně načepujou kvasnicovou dobrotu;-D

0 0
možnosti
MN

mirni

6. 12. 2011 11:26
pani premierka Radicova si pozadala o pomoc,

nutno dodat, ze cest nasim doktorum a nemocnicim, ktere se nepridali k temto stavkokazovym aktivitam - oni dobre vi ze Slovaci by neco podobneho take neudelali a tak nastoupili ti, kteri nemohou rozkaz odmitnout - vojaci. Ze by zachranili Slovensko tomu neverim, jen mohli klesnout v ocich slovenskych doktoru, ale jak rikam rozkaz se odmitnout neda!  No a pak prisli nasi piloti ...a vzhledem k tomu ze to je v oblasti vlivu naseho nejlepsiho ministra financi - tak ten zavelel ... personalni cistku ... inu premier zavelel vojenskym doktorum prostrednictvim pana Vondry no a krestan Kalousek vydal taky befel a sto pilotu je bez prace. Tak mam obavu az bude opravdu krize na svem vrcholu, ze pan Kalousek nekomu vyhlasi valku, jen aby mel cas s tou nynejsi partou odtud zrdhnout s nasetrenymi miliony nekam do tepla a konecne se tak zbavit pitomcu jako je treba Babak, nebo mladych kluku ktere je treba fackovat, protoze mu rikaji pravdu do oci!

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

6. 12. 2011 11:16
Jako vždy jste zapoměl

řešit finanční stránku věci. Všem jde o prachy. Když říkají, že ne, tak lžou. Když jim chcete vyhovět, tak ty prachy musíte mít - ale vy je nemáte.

0 0
možnosti
H

hafusak2

6. 12. 2011 9:36
Bohužel žijeme ve státě,

kde politikem může být kdokoliv a potom rozhodovat o čemkoliv a do funkce si dosadit koho chce. A to vše od chvíle, kdy dosedne do poslanecké lavice. Dobrý pilot nebo lékař musí mít nejméně 10 let praxe v daném oboru, takže když takový začne něco kritizovat, tak zatraceně dobře ví, co kritizuje /na rozdíl od politika/. Novinář utvářející veřejné mínění má psát zasvěcené články o čemkoliv: Za jeden den aby zplodil článek o pěstování mrkve, kurzu eura, problematice lékařů a pilotů a potom ještě nějaký trhák na první stránku o ožralé celebritě, která se pozvracela na nějakém večírku u jiné celebrity. Ovšem pro rozumy si jde k politikovi a ne k odborníkovi, protože jinak by měl problémy se šéfem. Celé je to na levačku, ale co s tím dál dělat?

0 0
možnosti
PH

petrph

6. 12. 2011 9:10
je tu samozřejmě nepatrný rozdíl

Jestli stávkují piloti, jejich letadla nelítají, ergo pasažérům se vrátí peníze za letenku a ti si vyberou a z nich zaplatí jiného dopravce...Kdežto když stávkují doktoři, tak občanům se jejich zaplacené zdravotní pojistné ,,,co ?

0 0
možnosti
J

jirka44

6. 12. 2011 8:58
samozřejmě, že nechybí

tušíte alespoň přibližně, kolik má ČSA letadel a kolik pilotů?

0 0
možnosti
MV

sauerfelde

6. 12. 2011 9:08
Re: samozřejmě, že nechybí

To je přece úplně jedno. Kdyby zítra krachla ČSA, pozítří její linky převezemou třeba Emirates. Když odejdou doktoři, možná za měsíc přijde pár Bulharů, ale do té doby dost lidí vykrvácí, dodýchá, nenarodí  se atd. Ale ani na  ty Bulhary není spoleh. Proč by sem chodili, když můžou jít stejně dobře do Německa, UK, USA?

0 0
možnosti