Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

parquin

6. 7. 2011 7:51
To je ale

blábol. Zase jednou Indie - umělý státní útvar a jako kolonii ji bylo lépe - to tady zase dlouho nebylo, to už zase můžem okčekávat výkřiky typu "úděl bílého muže", keltská a germánská podstata českého obyvatelstva a další perly lidové slovesnostiRv

0 0
možnosti
F

fvocel

6. 7. 2011 14:07
Re: To je ale

Ach jo. Další, kdo nijak nepomohl a jen se chlubí něčím, co nemá ;-( Není jasné ani na co reaguje a ani nic nenavrhuje.

0 0
možnosti
V

viet

5. 7. 2011 15:08
Páté přes deváté

Pan Vilím spletl ideologii a fanatický obdiv ekonomické svobody tak umně, že si nevšiml, že vymírání tygrů je způsobeno primárně ekonomicky svobodným pytláctvím. Teprve až za třemi kupkami hnoje je státní šlendrián, který o tom lže, aby se mohly dál svobodně rozkrádat dotace z peněz chudičkých indických daňových poplatníků.

Myslet, človíčku, a hlavou!;-D

0 0
možnosti
F

fvocel

5. 7. 2011 21:14
Re: Páté přes deváté

Ad: "způsobeno primárně ekonomicky svobodným pytláctvím" Opravdu primární? Oni to ti pytláci dělají pro sebe? Nejsou to jen prostředníci (služebníci) konečných zákazníků? Některá mysl prostě nevidí dál.... a jsou dost nekonzistentní.

Zničíte jedny pytláky, ale poptávka motivuje další. Při poklesu nabídky a nezměněné poptávce se zvedne cena a ta více motivuje. Koho je víc, chudých Indů ochotných uživit své děti vybíjením tygrů nebo tygrů? Jak asi může tato politika dopadnou. Nečekám vymření Indů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1117x
Kdo se přidá za individuální a ekonomickou svobodu

Seznam rubrik