Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Funney

2. 11. 2007 7:25
morálku

musí individuál nejdříve pochopit, proč se chovat tak jak se chovat

po pochopení to už není tak težké

jen někomu se neche chápat, nezajímá se, nedá tomu svojí pozornost naplno, neúčast jej bohužel obírá o cenné zkušenosti

pozná každý až zestárne, že si to nenašel čas, má málo přátel a diví se čím by to mohlo být

0 0
možnosti

Vilém Pokorný

1. 11. 2007 20:20
Ne tak autorativně?

A to mám jako tomu ksindlu okolo lízt do prdele? Tomu ksindlu, který je všude? Je jedno, jestli nahoře nebo dole. Dokud ped ním bedeme, i když jen trochu, zavírat oči, ksindl poroste a poroste. Ne a ne a ne!!! Ksindl vždy ksindlem zůstane, ať má původ jakýkoli.

0 0
možnosti

Xstream

2. 11. 2007 12:21
Re: Ne tak autorativně?

Vám už to moralizování tak vlezlo na palici, že se to nedá číst...je sice hezké na problém poukázat, ale ne tímto způsobemRv

0 0
možnosti

Ivana

1. 11. 2007 19:11
Pane, ne tak autoritativně

I když je to s podivem, tak i v tomto státě existují lidé, kteří morálku mají. Nesmíte věřit novinám, že vše, co napíší, je pravda. Je nesporným faktem že nejen noviny, ale i televize a film morálku nepodporují.  Palcové titulky senzace a pod tím blábol, co právě  pisatele napadl, televizní program hýří potoky krve a množstvím arogance nebo jako protiklad slaďáky a nevěrami  v kteroukoliv denní dobu,  takže i dítka sotva rozum beroucí mají možnost sledovat, protože rodiče zakazují a zakázané více chutná.  Dále bych mohla pokračovat přes školy, rodiče, co nemají čas na děti, aby mohli více vydělat , uživili rodinu a ještě si dopřáli něco navíc a mohli říct heč já mám a ty ne, projevy některých politiků  po roce 89, kdy přímo naváděli občany ke krácení daní a nebo současné zvyšování daňové zátěže obyvatel, kdy doplácejí nejenom ti slabší,  ale všichni občané až do střední třídy, která pomalu zaniká. Kdo je zahnaný do kouta buď rezignuje nebo útočí, ale určitě se nechová morálně.

0 0
možnosti

<sss>stava sa

1. 11. 2007 15:16
<sss>

<sss>co uz no....:DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1372x
Pokud se nebudeme veřejně vyjadřovat k věcem okolo nás, o toto výsostné právo brzy přijdeme. Příspěvky do blogu jsou hlasem PRO toto privilegium ve svobodné společnosti. Jsem jen jeden z Vás, co o toto právo nechtějí přijít.

Seznam rubrik