Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Články člena Liberálního institutu čtu jen ze zvědavosti abych si udělal obrázek o jejich myšlení. Nedávno tady plamenně dštil proti motoristům a takzvaným silničním "pyrátům" a propagoval drakonické pokuty, dnes uznává, že žádný řidič nevyjíždí na silnici s prvoplánovým úmyslem někoho zabít, ba dokonce ti řidiči motorových vozidel ani nejsou v silničním provozu  ti nejhorší. Nějak mi u autora chybí konsistence a ujasněný názor. Mám obavu, že takoví nemají v Liberálním institutu co dělat. Tlachat po hospodách, to by šlo.

0 0
možnosti
VB

Jsem proti zákazu internetových diskusí jak třeba navrhuje Ondřej Neff, vydavatel Neviditelného psa. Alespoň nám připomínají, kolik pitomců mezi námi žije.

0 0
možnosti
PJ

já bych ale napsal radši "babetisté" (čeština nemá koncovku -ysta, pokud vím...)

1 0
možnosti
VV

Popsal jste to z vaseho pohledu chranen kolem dokola karoserii auta. A ted se vzijte do motorkare , kteremu ty dvere otavre u chodniku stojici auto a vedle nej jede dalsi. On ma v nejlepsim jen helmu, rukavice a obleceni s nejakejma protektorama.

Ale jsou taci, zrovna pred chvili tu projel kolem tatinek v kratkejch kalhotach a tricku, samozrejme bez helmy a na kline jeste asi petilete dite na ponekud vetsim skutru.

0 0
možnosti
Foto

Nepochopil jsem, zda s autorem souhlasíte nebo ne.

Autor má 100% pravdu. 

Motorkáři se prodírají ať jedoucí, tak hlavně stojící kolonou aut s exemplární bezohledností.

3 1
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 22,59
  • Průměrná čtenost 2219x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik