Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Jo, dřív se mi celníci smáli, když viděli jak táhnu z Brém vlakem 30 kilotěžkou tašku plnou žrádla a baťoh k tomu. Teď už radši ani nechoděj.;-D

0 0
možnosti
VV

Myslim, ze ani cesti hygienici ci pod koho to spada v Tom nejsou tak nevinne.

V Nemecku je treba od 1. 10. 2000 pouzivani separazu zakazano.  Nemel by byt tedy Problem pro ceskou vladu to take zakazat, misto vymisleni si blbosti jako cesky vyrobek a podobne.

0 0
možnosti
VB

Přečtěte si odkaz k separátu, i v Německu jim chybí 50 000 tun a teď se ptají, kam mizí, když do výrobků se nedává (dobrovolně).

0 0
možnosti
Foto

Nic nového v české kotlině. Již za minulého režimu by PZO vyslán nákupčí (s hotovostí v kapse), aby v Itálii koupil nějaké pěkné boty. Koupil a dovezl. Zákazníci zjistili, že po prvním vlhku se rozpadly.

Šlo o boty do rakve. Kolik zůstalo nákupčímu za nehtíkem, si už nepamatuji.

0 0
možnosti
ZH

Nojo, ale já si ještě pamatuju, jak se říkalo, nojo, italský boty jsou sice hezký, ale nic nevydržej. Ještě se to hodilo na propagandu. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 293
  • Celková karma 22,83
  • Průměrná čtenost 2237x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik