Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Rusko problém není. Problém jako vždy je v lidech. V Rusku je plno generálů, kteří se celý život připravovali na válku a tvrdili, jakou důležitou roli ve společnosti mají. Blíží se důchod a ukazuje se, že celý jejich život byl zbytečný. Tak sní o válce, medailích, vítězstvích. Posledních pár medailí se rozdávali za okupaci Krymu a teď dlouho nic.

0 0
možnosti
ZZ

A to už máme půlku ledna - a dosud žádný ruský útok.

Je to k uzoufání.

Koho z toho obviníme ?

;-D

0 0
možnosti

Pochopitelně. Nebo se snad domníváte, že kdokoliv z vyspělého Západu má zájem vzdát se své životní úrovně a pouštět se do válečného konfliktu, ve které ztratí mnohem více, než zaostalé Rusko?:-P

1 0
možnosti
PL

Kdo by se v tom Kaliningradu a na Kurilách v případném referendu vyjadřoval? Vždyť kromě echt ruských lampasáků a jejich echt ruských báryšní tam nikdo jinej už nežije. Původní obyvatelstvo tam po bolševicku "zrušili" už dávno...Rv

3 0
možnosti
ZZ

Na Kurilách - bývalé Ruské území - prakticky nikdo nežil.

Postupimská dohoda přiřkla v roce 1945 jižní (o něco větší) část Východního Pruska Polsku a severní část Sovětskému svazu.

Tady tedy není co řešit.

;-)

0 0
možnosti
ZD

Možná byste odpověď našel při přemýšlení, jak by reagovaly USA, pokud by Rusové rozmisťovali strategické prostředky třeba na Kubě. Čeho by se měli amíci bát? Vo co by šlo?

3 4
možnosti
VV

JO, Sergjej Lavrov uz je na ceste do NYC s fotografiemi Pershingu u Sikmentu. ;-D

2 2
možnosti
LU

Rusko len blafuje, veľmi dobre vie o sile NATO.

1 0
možnosti
DR

Obávám se, že ten pohled na realitu ztratil úplně někdo jiná než Putin.

2 9
možnosti
VV

;-D;-DJsem rad ze to priznavate;-D;-D Rekl bych ze uz davno.;-D;-D

3 1
možnosti
JT

J42i70r44i 66T22i76c94h96y

6. 1. 2022 16:23

Tento pisalek to ma uplne pomatene. Vsude na zapade vidim (a slysim) propagandu o tom zlocinnem Rysku. Pritom se tam vesele obchoduje s cinskou diktaturou, islam jiz plne rozvraci Evropu, islamska diktatura Saudi Arabie je spojenec zapadu, o neschopnych, mnohdy zlocinnych vladach v Africe nikdy neslkysime.

3 8
možnosti
Foto

Zapomněl jste na černochy. V Americe je bijí ;-).

10 2
možnosti
PN

Zabavne cteni. Jako NATO propaganda je to super, ale vzhledem k historickym faktum nesmysl.

4 6
možnosti
DR

Zábavný je tento blábol zcela určitě.

2 6
možnosti
Foto

NATO v dějinách nikdy nikoho nenapadlo. Jediné, čeho se Rusové bojí, je, že když někdo vstoupí do NATO, tak by tam už nemohli vtrhnout, protože platí zásada kolektivní obrany. V Rusku už se to začíná hodně podobat německému nacismu. Taky byly davy zfanatizovány a kritici umlčováni. Dnes v Rusku se v lepším případě zavírají, v horším létají z okna.

16 2
možnosti
PN

Aha, tak to se asi Jugosi bombardovali sami, ze?

2 8
možnosti
MV

natura Rusu se, bohuzel, nikdy nezmeni

za text karma

5 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 22,59
  • Průměrná čtenost 2219x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik