Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RT

Plně souhlasím s textem autora.Té multikorektnosti již bylo více než dost.R^R^R^

0 0
možnosti
JR

J61a65r53a 51R73a55n80k

20. 11. 2015 19:18

Sorry, ale ty trikolory a spousta budov po celem svete ve francouzskych barvach jsou v poradku. Francouzi jsou jini, nez Cesi, ziji uplne jinym zpusobem a jsou sjednoceni. Neciti se porazeni, naopak dnes v noci jsem sledovala zpravy a po utoku v Mali se dnes v Parizi rozhodli, ze vsichni vyjdou do ulic, do restaurantu a ukazou tem silencum, ze nemaji strach.

0 0
možnosti
VK

A co tím jako dokážou ? Už se probere konečně.Pokud neukážou tvrdou pěst,tak jsou všem muslimům k smíchu.

1 0
možnosti
JR

J48a11n 92R35á65ž

20. 11. 2015 17:51

Některé pasáže článku mají hlavu a patu a jiné jsou až komicky naivní. Proč se matlá autoři úvahami o bojích v zákopech s tanky za zády s Ruskem, když o takové válce neuvažuje ani Pentagon, ani bruselské sídlo NATO?  To je uvažování zastaralé jako úvaha o vozových hradbách husitů.

Jinak souhlasím s názorem, že národ, který odmítá přijmout tezi nutnosti  bojové připravenosti záloh a odmítá  výcvik domobrany, si nezaslouží být svobodný.

P.S. Evropa se musí připravit spíše na gerilovou válku v ulicích, která je den ode dne pravděpodobnějš, než na budování obranných hrází na východní hranici.

1 0
možnosti
EP

Stejně jak předchozí diskutující i já plně souhlasím s obsahem blogu. Jen stručně dodám, že základem existence každého státu, nebo unie států jsou pevné přesně vymezené hranice a schopnost tyto hranice chránit proti jejich překonávání z venčí osobami, kterým nebyl vstrup dovolen. To s obrovskou nevolí bylo hloupě vytýkáno Maďarsku, které tento princip pochopilo a muselo čelit výtkám,  i když  je vyslovil někdo,  třeba ten co je v nejvyšší funkci EU nebo nějaká Merkelová , která se domnívá že EU skutečně šéfuje.

Každý venkovan, který občas zajde na kus řeči do místní hospody ví, že musí mit dvůr zabezpečen a kdyby toto někdo na vesnici nerespektoval byl by k smíchu. Normální rozum nebere, že téměř řiditelé zeměkoule, když horečně rozšiřovali EU o země, které získaly svobodu,  tak zapomněli zvřít dvorek. To již v dnešní hospodě není ani k smíchu, ale k zlosti, že takoví neználkové naši Evropě šéfují.

0 0
možnosti
MD

Par vecem ne. Ale jako celek urcite dobry popis situace, ve ktere se Evropa a my nachazime. Karma.

0 0
možnosti
JH

Až na to, že jste se musel otřít o důchodce, tak dobrý.

0 0
možnosti
Foto

Listina základních práv a svobod co by součást ústav států EU, to je ten provaz, kterým si boxer dobrovolně uvázal jednu ruku za záda.

3 0
možnosti
JR

J84a23n 21R60á76ž

20. 11. 2015 17:58

A ještě si  přidal jařmo na krk s politiky, kterým je náboženská svoboda přednější, než demokracií nepřátelská ideologie islámu (Pelikán, který chce trestat odpůrce islamizace Evropy)  nebo kteří obětují bezpečnost občanů lidským právům ilegálních přistěhovalců (Dientsbier se svým výrokem "Práva běženců mají přednost před bezpečností)

0 0
možnosti
Foto

J57a88n 59P28e33c80h56a

20. 11. 2015 15:10

Souhlas a karma R^R^R^

1 0
možnosti
VK

R^R^ Souhlasím s cca 95% textu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,87
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik