Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chyby se dělají i u nás,

ale zásobárnou našich nakažených je především Itálie a v tom má premiér pravdu. Samozřejmě si za to můžou i naši občané, kteří i v této situaci jezdí do Itálie.

Nevím, jestli jim ta dovolená za to stojí.

0 0
možnosti
LL

To množství lidí které Babiš a Zeman urazili roste geometrickou řadou, jako počet nakažených. Nyní přešli od urážky jednotlivců rovnou k urážení jiných států.

A tohle nás "reprezentuje" ve světě.

3 0
možnosti
Foto

Pokud o žákovi, který dostane špatnou známku, spolužáci prohlásí, že látku nezvládl, neuráží ho. Jen konstatují skutečnost. Souhlasím, že Babiš si to hodnocení mohl odpustit. V Bibli je psán -Nesuď, abys sám nebyl souzen- a ani Babiš neví, zda na tom nakonec nebudeme hůř než Itálie.

0 0
možnosti
JV

To požadujete nemožné:-) Ovšem proto pasuje k jeho voličům.

2 0
možnosti
MV

pan premier je takovej "Nebojsa" a jak pise pan Pecha nize: politicke body od nekterych proste budou

3 0
možnosti
Foto

J72a30n 46P82e74c22h11a

4. 3. 2020 21:54

R^Pane Baráku, zdá se mi to prosté. AB by z toho koronaviru rád vytěžil nějaké politické body, ale jedná překotně a bez porady s Márou, a toto jsou důsledky.

5 0
možnosti
JK

Mára nestíhá, situace se změní dřív než je dokončen průzkum a Andrej zase plácá a plácá.

1 0
možnosti
RC

Souhlas, nakydal na Italii spinu a ted se ukazuje, ze to taky nezvladame...

2 z 8 pripadu ukazuji selhani systemu.

4 0
možnosti
RP

Zatím se mě zdá, že to opravdu zvládáme lépe než Italie a to co řekl Babiš neberu jako urážku. Je to vše o lidech a jejich přístupu a zodpovědnosti. Paní která se dala v soukromé laboratoři testovat také nemusela posílat své děti v pondělí do školy když viděla, že jí není dobře a že se dává dobrovolně testovat..

1 3
možnosti
RC

aha, takze oni ji rekli, ze v poho a ona mela porusit zakon jen tak ze sveho rozhodnuti i kdyz se na NI nas zdravotni system vykaslal? Vite o povinne skolni dochazce?

1 0
možnosti
Foto

Jak je tedy možné, že premiérem nejste?

1 10
možnosti
RC

asi proto, ze neumi tak dobre lhat jako ten soucasny....

7 0
možnosti
MB

Měli jsme v práci impulzivního člověka. Pomysleně - Někam vtrhl, všechny po hlavě pobouchal husitským Řemdichem a teprve poté zkoumal škody ! My si i zvykli, pravda zaznělo i jeho "Promiňte !". Tázali jsme se, jak to u něj funguje ? Zda myšlenka je otcem slova - Nebo naopak, slovo jej dovede někdy i k myšlence. Samozřejmě, pak zbytečné ostudy a nepřímeností kopec ... !

Dobrý člověk, žel nenapravitelný - Přivykli jsme mu, i následně své hlavy už ochotně nastavovali sami ! To jsem ovšem netušil, že to dotáhne tak vysoko! Že bude premiérem ČR a ještě vystupovat pod synonymem Bureš ! Přišli jsme na to - Myšlenka není ničím - Hnutí je vším ! Tak ANO, bít Řemdichem dále budeš ... :-)

2 0
možnosti