Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč nejste na hlavní straně? Nerozumím. Snažte se domluvit. A v příštím blogu dejte na toto aspoň odkaz. Pokud administraci vadilo blbci v nadpisu...ds se To jistě zmenit:) udělejte to...

0 0
možnosti
VB

Myslíte? Já nevím.

0 0
možnosti
MP

Jak již bylo napsáno, Voltaire tento výrok neřekl, přisoudilo mu ho až 20. století. Jinak řekl spousta jiných, často arogantních a při vzájemném srovnávání protichůdných názorů. Je fakt, že odsuzoval fyzické pronásledování za projevený názor, to bylo v 18. století celkem novum. Jaksi paradoxně jeho myšlenky asi přispěly k teroru Velké francouzské revoluce.

Jinak tento Váš seriál působí slibně, těším se na pokračování.

0 0
možnosti
VK

Souhlasím s Vámi, tedy až na citát, jenž mám též rád, ač ho Voltaire nikdy neřekl, byť výstižně charakterizuje jeho dílo.

Diskuze odborníků s blbci však mají svůj význam, veřejnost má možnost dozvědět se zajímavé informace a blbec se zase může veřejně znemožnit, pokud není diskuze realizována systémem "všichni na jednoho".

0 0
možnosti
Foto

Lidé se spoléhají na všeobjímající stát a přestávají být schopni řešit své problémy. Protože jim stát bere víc jak polovinu toho co si vydělají, přestávají mít i zdroje na to, aby si mnoho věcí vyřešili skrze dobrovolnou kooperaci s ostatními.

0 0
možnosti
Foto

Blbci se spoléhají na korektnost a ohleduplnost ostatních. Tedy přesně na to, čeho si neváží a čím pohrdají.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=702980

R^R^R^děkuju. Ráda bych vás viděla na titulce. Celý Váš článek je R^R^R^

Nedávno už , kdy toho mám fakt plné zuby, jsem alarmovala, jak se nemůžu smířit s tím, jak nejen tady na blogu, ale i jinde, ti chytří, vzdělaní, znalí a empatičtější a s rozhledem jako pomalu ve ždímání nějakých vin upozaděně pokorně vysvětlují, jak nejsou lepšolidmi, jak jsou nakonec svým Já zatlačovaní do kouta... aby se jim dostalo slov od blbců, jak jsou pozéři. Panu Zemanovi a nejbližšímu okolí se podařilo právě tohle dokonale. Odvést pozornost od svých lží ... za něž se mimo jiné nikdy v životě neomluvil ( pokud znám někoho, kdo se omluví - ano, je to tedy lepší člověk, a pokud já to vidím jako lepší než někdo, kdo nemá problém bohorovně pravdu zakopnout pod koberec , málo platno, cítím se zkrátka lepší, nevím, proč to neříct).

Povedlo se to, že jestliže se padesátkrát někomu něco vnutí, naroubuje se mu pocit viny a počítá-li se, kalkuluje-li se s tím, že je přemýšlivý a bude tu vinu dokonce i v rámci svého já u sebe hledat, je vyhráno.

Je třeba začít sebejistě říkat - jsem rád lepší . Máš s tím problém? Smiř se s tím. Tvůj problém, že se kasáš tím, že jsi horší. Za mě tedy poněkud blbé, ale tvoje věc.

4 0
možnosti
VB

Děkuji. :-) Bude to pokračovat, ještě cca 2-3 díly.

1 0
možnosti
JN

Moc nerozumím těm útokům na Drahoše, Zeman byl popliván daleko více. To jen pro úplnost.

0 3
možnosti
Foto

Taky si to víc zasloužil.

3 0
možnosti
Foto

Když někdo dá na radu blbce, tak co je sám? ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 22,59
  • Průměrná čtenost 2219x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik