Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti
PT

Ještě tak si uvědomit, že oni jsou i jaderné taktické zbraně a pokud by Rusům nějaká jako uletěla třeba nad Varšavu, Prahu....., tak pochybuji, že by kvůli tomu USA vypustili své strategické zbraně, aby byly zničeny i USA kvůli tomu, že si evropští svazáci hráli poker s Ruskem. Rv

1 1
možnosti
VV

Vy asi budete mladsiho rocniku a vojenska priprava se vas tedy absolutne nedotkla.

Pokusim se vam to vysvetlit tak, abyste to pochopil. Z druzic je neustale sledovano co co dela ta druha strana.

A kdyz jedna strana vyhodnoti, ze te prvni uletela nejaka raketa nesouci zbran hromadneho niceni, nasleduje vypusteni ne jedne, ale hned nekolika stovek podobnach raket na druhou stranu.

A NATO opravdu, ale opravdu neni Rusko, aby si ze smluv delalo trhaci kalendar.

1 0
možnosti
Foto

J70i69r16i 53C53i81z

1. 3. 2022 4:35

V tomto pripade s vami nemohu souhlasit. Zapoji-li se do konfliktu vojensky NATO tak bolsevicka Ruda armada zcela jiste prohraje. Jenze valecnym polem bude predevsim Ukrajina, kde stale zustavaji miliony civilnich obyvatel a ti by to odnesli nejvic. Jestlize RA klidne strili do obytnych budov, tak pak by se nicila cela mesta a z Ukrajiny by se stala poust. To neni reseni. Podstatne bude, zda se mezi obyvateli nenajdou kolaboranti s bolsevickym Ruskem v takovem rozsahu, aby tito kolaboranti mohli ovladnout cely stat. Docela vidim podobnou situaci v r.68, kdy jedna vetev KSC vedena Dubcekem chtela "socialismus s lidskou tvari" a druha vetev KSC vedena Bilakem, Kolderem atd tvrdy bolsevismus, jak jej tady zavedl v r.45 velky pritel Stalina narodni socialista Benes se svou klakou z Narodni fronty. Lide jim tehdy tleskali a v r.46 dostala KSC 45% hlasu volicu. V r.68 vubec neslo o odstraneni KSC z vedouci role ve spolecnosti, pouze o uvolneni bolsevickeho zrizeni na mirnejsi formu. Pokud by tehdejsi vrchni velitel csl. armady Svoboda dal rozkaz branit republiku, vse by se vyvijelo jinak. Svoboda byl ovsem 4nasobny hrdina SSSR v radach RA a nikdy by takovy rozkaz nevydal. Stejne jako zbabelec a masovy vrah Benes nevydal rozkaz branit CSR v r.38. Bolsevicke Rusko nemuze vydrzet sankce od vyspelych statu a patrne Vladimira Iljice Putina odstrani jeho vlastni oligarchove, kteri razem prisli o vsechno. Doba se vyrazne zmenila a i valky vyhravaji ti, co maji nejvyspelejsi technologie. Rusko a Belorusko se stanou velmi zaostalymi staty a zaroven varovanim pro vsechny diktatory. Osobne mam obavu z pate kolony Putina v postbolsevickych vychodnich statech a predevsim zde. O koho se jedna zcela jiste vite.

0 0
možnosti
LC

Naštěstí v tom šedesátém druhém to řídili Chruščov a Kennedy. Být tam dva Baráci, tak Bůh s námi. Mluvíte o něčem, co si nedovedete představit ani maličko. Proti tomu je to, co se dnes děje na Ukrajině, jen dětské pošťuchování.

4 0
možnosti
PT

Plácáte nesmysly páté přes deváté, ani Kennedy si v době kubánské krize nedovolil zaútočit na sovětské soldáty na Kubě, udělal tam jen a jen námořní blokádu Kuby, aby Chruščova donutil vyjednávat.

Stejně tak si nedovolil CCCP zaútočit např. na Západní Berlín, i když to byla naprosto obklíčená a bezbranná kořist.

Kdyby politici tehdy byli válečnickými blázny jako jste vy, tak už tady dneska nejsme. Rv

5 1
možnosti
JL

Nemate pravdu o namorni blokade. Jejim ucelem bylo zastavit dodavky balistickych raket s atomovymi hlavicemi. jejich rozmisteni bylo rozestavene jen z casti. Ruske lode plujici na Kubu by se musely podrobit prohlidce . Chruscev tehdy prohlasil, ze dopravnim lodim prida vojensky doprovod a blokadu prorazi. Na stesti zustalo jen u slov, Chruscov ustoupil. Jinak by doslo k primemu stretu mezi armadou ruskou a US Army.

1 0
možnosti
JJ

Přesně jak za komančů: mír uhájíme, kdybychom to tady měli rozmašírovat na ... to vlastně napsat nemůžu. Vidím, že psychopat probudil další psychopaty.

4 0
možnosti
VH

Souhlasím s vámi, toho blázna zastaví jen síla!!!Rv

3 2
možnosti
Foto

Nemohu si pomoct, ale naprostý souhlas. Nemůžeme čekat, že to někdo vybojuje za nás a ponese za nás následky, protože JDE I O NÁS!!

6 4
možnosti
Foto

Tak šup šup, bafněte hadr, kýbl a koště a uhánějte na Putina. Třeba se zalekne... nebo ho klepne smíchy.

3 4
možnosti
Foto

Tohle jde na armádu:

Velvyslanectví Ukrajiny uveřejnilo účet u ČSOB, kam lze posílat příspěvky, které budou:

Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání. Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

Já už poslal a budu posílat dál.

3 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,90
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik