Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Převracíte smysl vyjádření

prezidenta ČR Miloše Zemana. Jeho postoje podobnému úmyslu je zcela negativní.

0 0
možnosti

Myslíte rezidenta, resp. ruského agenta, jak se sám přiznal?

1 0
možnosti

J30i22r73i 49T27i23c55h63y

2. 2. 2022 15:50

Oni totiz ti, co mluvi o "smireni" s byvalymi Henleinovci, dnes jiz silne prekrucuji historii.

0 1
možnosti
Foto

40 let bloudili Izraelité pouští, dokud nepomeli všichni, kdo vyrostli v otroctví a mysleli jako otroci. My navíc nebloudíme pouští, ale neustále se napájíme se starým, jen pomalu vysychajícím jedem.

1 0
možnosti

Jo, Vileme, to za Zemana prostě nepůjde. Je to špatně, ale Zeman je taky špatně. Ještě chvíli třeba počkat a doufat v takové kandidáty, před kterými nebude třeba si chvílema i odplivnout. Příjemně jsem si početl a skoro až zasnil. Fajn den přeju

3 1
možnosti
Foto

J47i25r57i 59C66i56z

1. 2. 2022 21:22

Vážený autore, pochopte prosím, že v Prognostickém ústavu ÚV KSČ řízeném KGB a StB se učili zcela jiné věci než je slušnost, lidskost nebo úcta k člověku. To jsou pro tyto nadlidi zcela neznámé pojmy, ale nacionalismus, bolševismus, zlodějiny, pohrdání všemi ostatními, to se tam naučili skvěle a taky uplatnili v politice po r.89. Najednou přehodili kabáty a stali se kovanými “demokraty”. No, takové typy jsme volili do těch funkcí a nemyslím, že se něco změnilo. Osobně jsem tyto výlupky nikdy nevolil, což mě aspoň trochu utěšuje. Ale stejně i ti, kterým jsem vhodil svůj hlas o moc lepší nebyli.

5 0
možnosti

Pěkně, ale Zeman byl v prognostickem ústavu až po roce 89.....

0 0
možnosti

Snad to někdy v oboustranné dobré vůli přijde.

Zatím na to nejsme ani trochu vyspělí a velkorysí...

(Němce nehodnotím, neb Němec nejsem :-)

4 0
možnosti

Ta vule byla podle mne oboustrana, pokud byl na prazskem hrade ope ́ravdovy prezident. S protinemeckymi stvaci se to zmenilo.

6 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,90
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik