Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Jestli jste spokojení, když např. musíte sejít z chodníku kvůli parkujícímu autu, tak se nedá nic dělat.

Nikdo v diskusi nějak nemyslí na to, že ty zákony již existují. Tak proč je nezrušit?

0 0
možnosti
Foto

neaspirujete na policejního ředitele???

0 0
možnosti
ZJ

.... pane autore ... obávám se,že Váš svět plný pokut,stíhání a restrikcí by NEBYL K ŽITÍ:-(! Zásluhou lidí jako Vy je náš každodenní život už tak DOSTATEČNĚ OBKLÍČEN všemožnými vyhláškami, nařízeními a paragrafy. A vsadím se o co chcete, že i Vy jich každý den - vědomky,či nevědomky - PÁR PORUŠÍTE:-/! Já radši před hromadou tlustých zákoníků preferuji ZDRAVÝ ROZUM A SLUŠNÉ VYCHOVÁNÍ;-)

2 0
možnosti

Tak ti nevím, chlapče!

Asi bych dal přednost ochraně společnosti před trestem. Pak by zjevně odsudky byly vyšší při nebezpečnosti a nižší, pokud jde o prkotinu.

Pokud dělám přestupek nebo jej posuzuji, chybí nám úcta k druhému člověku. A to vnímám jako největší bolest naší společnosti. 

Policii se  raději vyhýbám. Proč? Nemyslí. Přestupek, který mne ani nenapadne, že přestupkem mohl být, bezhlavě, nelidsky trestá. Je to moje chyba, když se městu nevyhnu. Rozkrádačky? Nevadí. Nemáš parkovací hodiny? Pokuta. Že máš náhradu v zapsaném čase o příjezdu? Pokuta. Nač myslet? Mám směrnici!

2 0
možnosti
Foto

Opět nesouhlasím. Vy preferujete silový, centralistický systém. Se všemi důsledky všemocného státu. S použitím represivních složek. Pane Baráku, mrzí mne, že s vámi musím žít ve stejné společnosti. Takové sousedy, jako vy, bych rozhodně nechtěl.

4 0
možnosti
PV

P65a73v71e20l 50V42é64b19r

24. 4. 2015 14:09

Autor je zjevně zastáncem policejního státu: veškeré provinění, bez ohledu na závažnost či způsobenou škodu, trestat s co nejvyšší přísností a s použitím jakýchkoliv metod.

Hnus.

4 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Nejde o trest, ale o  spravedlnost a spravedlnost se týká především obětí, nebo pozůstalých.  Proto při spáchání trestného činu by mělo jít především o napravení křivdy těm, kterým bylo ublíženo.

4 1
možnosti
Foto

Přičemž v tomto případě meritum chybí, tedy jde jen o represi.

1 0
možnosti