Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I přes omezení covidem je v Praze cizinců příliš mnoho.

1 0
možnosti
JD

nandal jste jim to .. ovšem uvědomte si, že pražáků s kořeny není ani polovina .. ti uřvaní jsou právě křupani kteří se do prahy natáhli a s pražanem nemaj lautr nic společného .

6 0
možnosti
LH

Měl bych ještě jeden poznatek o Praze.

Několikrát jsme tam byli za kamarádem, který tam bydlí.Pozval nás do restaurace (nejenom jednou), ale v každé restauraci ŘVALA HUDBA.Kdyby to byly alespoň české písničky, ale to řvalo anglické písně.Když jsem chtěli na personálu, aby hudbu ztišil, vždy nám bylo odpovězeno, že si to přejí hosté.Ale přitom jsme v celé restauraci seděli jen my čtyři (obsazený jeden stůl).Takže jsme si dali pouze jedno pivo a UTEKLI, protože si chceme popovídat u piva a ne přeřvávat hudbu.

A to se opakovalo při každé návštěvě kamaráda v Praze.Takže nyní si raději koupíme lahvové a posedíme u něj doma.

Takže pražáci, až se naučíte chovat se k lidem, kteří si chtějí jen popovídat a ne poslouchat přeřvanou hudbu, pak se můžeme bavit o tom, jestli k vám budeme jezdit na návštěvu do restaurací.

5 0
možnosti
VB

Přesněji, než pro hosty, tak si to pouští obsluha, která si myslí, že hosté jsou tu pro ně.

No a druhá věc. Byl jsem v Praze na václavském Václaváku ve zlatnictví, nabízí hodinky za 150T - 200T a klimatizace nikde, polámaná nebo vypnutá kvůli obsluze. Když měli ukázat šperk, tak to mrskla na pult na sklo. Ještě že to nebalili do novin.

Asi východní národy s italským vývěsním štítem.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

No nandal jste to té Praze, ale v mnohém oprávněně, nevím jestli je čurbes zásluhou primátora který v současné době dlí na pro Prahu důležité cestě na Tchaj-wanu, ale asi až tak ne, je to celé vedení Prahy s jeho personou, kteří dělají důležitá opatření jako jsou stolky u stanice tramvaje na nábřeží a další a další...

Máte Pravdu, to víte ti zpovykaní Pražáci...

2 0
možnosti
Foto

takhle Praha vypadá už 20 let

1 0
možnosti
PS

P97e98t80r 79S45k79á38l65a

4. 9. 2020 10:38

V mnohém souhlas. Na problém parkování v Praze je ale víc pohledů. Na současný počet aut nejsou ulice města stavěné. Záchytných parkovišť je zoufale málo a dojíždějících do Prahy je moc. A je celkem logické, že rezidenti by měli být oproti dojíždějícím zvýhodněni. Přitom ani modrá zóna není zárukou, že v blízkosti svého bydliště zaparkujete. A tam, kde zóny ještě nejsou, je situace místních dost beznadějná. Zejména v okolí stanic metra. Na druhou stranu je záhadou, proč musí být modré zóny v odlehlých vilových čtvrtích.

0 0
možnosti
JR

J75a81n 26R47á33ž

5. 9. 2020 17:42

Nevím proč by měli návštěvníci Prahy jezdit do centra svými auty, ale na druhé straně nevím proč se vedení Prahy dosud nepostaralo o to, aby mohl každý mimopražský pohodlně zaparkovat u konečné Metra a mohl tak jet do centra rychlým prostředkem MHD.

PS. Myslel jsem, že po Hudečkovi a Krnáčové už nikdo horší v Praze vládnout nemůže. Bohužel jsem se mýlil.

0 0
možnosti