Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V každé diskuzi pravidelně se musí angažovat někdo, kdo za každou cenu bude o bílé kouli tvrdit že je to černá kostka a celou dobu musí být v opozici, ať je to předmětem článku nebo ne a je to jakkoliv mimo realitu...

0 0
možnosti
Foto

Článek je podobný tomu vašemu. Je mimo jiné i o tom, že někteří lidé prostě nedávají pozor a pak si stěžují, že se jim něco(málem) přihodilo. A taky je stejně jako ten váš o netoleranci. Vy jste to vyřešil tím, že jste si koupil 2,5 tunové vozítko a cítíte se jako frajer, kterému se odteď musí všichni vyhnout. Autor by zase zakázal vše co má kola a pohybuje se rychleji než on. Na silnici je ale s koly a všelijakými vozítky taky problém. Budeme tedy zavádět další komunikace jen pro cyklisty a různé vozíčkáře? Pokud vím, tak třeba cyklostezky jsou hojně využívány pěšími. Co s tím? Zakázat? A nebylo by lepší se rozhlížet kolem sebe a tolerovat jiné?

0 0
možnosti
Foto

Já bych zakázal vstup na chodník i těm co se za chůze vybavuji s mobilem. Když je to zakázáno řidičům, mělo by se to zakázat i chodcům, aby neohrožovali ostatní chodce.svou nepozorností. ;-)

0 0
možnosti
VB

Ano, pan Eberle to napsal za mě. Vždy se najde chytrák, který všechno vidí opačně než je realita. Chodník je pro chodce a basta. Opravdu nechci chodit po chodníku ve střehu jako hokejista.

Silnice jsou zase pro dopravu osob a nákladů a ne pro exhibice, že tam budu jezdit na koloběžce a když se budu mezi tatrovkami cítit nekomfortně, budu chtít vlastní stezku.  

Že to bylo málem? Předvídání je znakem člověka, zvíře se poučuje až z toho, co se stane.

0 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,87
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik