Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P69e20t89r 11M37r19á22z29e17k

3. 11. 2015 19:22

Jen ostří krví zbrocené po padlých půlměsících, volá tu po právu.

V dáli stádo zpocené, hynoucí po tisících, zapíjí popravu.

Militia christi - Templářům zvoní zvon.

Militia christi - Poslední pohled na Akkon

Militia christi - Meč a kříž tělo jedno jest.

Militia christi - Amen.

0 1
možnosti
JR

J22a55n 73R45á37ž

3. 11. 2015 19:08

Nevím proč by realista, kterému je už dnes jasné, že Evropu proti Arabsko-Africké invazi jinak než kulomety ubránit nepůjde, by měl vyjadřovat své názory na jiný blog?

Jsou jen dvě varianty: 1) Zůstat na pozicích nesmyslného humanismu a dovolit zaplavit Evropu 2-3miliony migrantů ročně, což vyvolá takový sociální kolaps, že iniciuje i násilný odpor nebo 2) Bránit vnější hranice i za pomocí těch kulometů.

Osobně jsem přesvědčený, že ty "kulomety" přijdou na řadu dřív, než si mnoho lidí vůbec dovolí o této variantě diskuze s migranty vůbec přemýšlet.

2 0
možnosti
JB

J75a91n 88B72u48r54d63a

4. 11. 2015 0:39

"Nejsme na tom tak, abychom brali ohled na humánní city. Nemohu také zdlouhavě šetřit, kdo má dobrou vůli, nebo zda je snad někdo nevinen. Je směšné žádat mě, abych stanovil mezi nimi jen skutečné zločince. Je to zbabělá měšťácká nedůslednost uklidňovat své svědomí právním postupem. Existuje jen jedno právo, životní právo národa."

0 0
možnosti
JM

Nevím proč se vzdávat už předem k zastavení agrese i silových  prostředků. To, že nejsou ozbrojeni je jejich výhodou, protože se jim nikdo, mimo Maďarů, z pseudohumánních důvodů nedovolí postavit na odpor a oni procházejí Evropou jak nůž máslem

2 0
možnosti
Foto

Ano, současná doba imigrační krize je velkým důvodem k přemýšlení a k tomu, že bychom měli najít odvahu k žádoucím změnám a k odstranění zastaralých a překonaných pravidel, které jsou dnes již více na škodu než k užitku. A to i v oblasti doposud zavedených věcí.

Řešením ale v žádném případě nesmí být likvidace národních států a národů Evropy s předáním veškerých pravomocí do nějakého centra (Bruselu, Berlínu, apod.). To by pak bylo ještě horší totalitou, než za někdejšího Sovětského svazu.

A pokud jde o problém s nárůstem muslimů a jejich požadavkem na změnu demokratického práva na právo šaria, tak ten "nevyplývá z podstaty demokracie" (jak je uvedeno v článku), ale vyplývá z dnešního bezbřehého importu takových budoucích voličů, kteří chtějí toto cestou toto samotné demokratické právo destruovat.

To je stejně nepřijatelné, jakoby někdo do malé obce účelově před volbami přivedl a přihlásil k pobytu stovky lidí, a pak pomocí jejich hlasů obec ovládl a změnil k obrazu svému a proti vůli starousedlíků.

Proto něco takového vůbec nesmíme připustit.

4 0
možnosti
JR

J89a23r42a 98R31a41n56k

3. 11. 2015 16:45

"Pozor na rychlé soudy. Část vzdělaných lidí v Anglii si myslí, že v Česku vaříme na otevřené ohni a zadek si utíráme lopuchy. Stejně tak i my nic nevíme o utečencích."

:-);-)

0 0
možnosti
JR

J53a81n 73R91á74ž

3. 11. 2015 19:11

A v Kanadě už máte i kamna nebo ještě rozděláváte oheň pazourkem.;-D

2 0
možnosti

Upřímně řečeno žádný "volný pohyb zboží a služeb" tady nemáme. 

Neustále jsou tady nějaké kvóty na produkci a nebo třeba zákaz rozšiřování vinohradů a podobné...

volný pohyb zboží a služeb by znamenal totální absenci jakékoliv regulace kde, za kolik se bude vyrábět a kam se to vyveze ze strany všech států v Evropě.

A co se toho týká tak jakákoliv forma dotace by měla být označena za nekalé zvýhodňování a antimonopolní úřady by měli takového exportéra který dostal státní dotaci a něco někam vyvezl trestat clem ve výši dané dotace.

(to by bylo fér... a nebo ať všichni zemědělci na metr čtvereční dané výroby dostávají plošně stejnou dotaci - v absolutní částce)

A ten "volný pohyb osob" - tak jako tak jste povinnen mít u sebe nějaký identifikační doklad státu Schengenu a kdekoliv v něm prokázat svou totožnost a defact "trvalé bydliště" na kterém vás i jiný stát kdykoliv zastihne...

nic takového migranti nemají a tak nemají právo se po Schengenu pohybovat... pokud je důvodné podezření že porušili zákon (třeba nelegální přechod hranic) jde v je zadržet na neomzeně dlouhodou dobu než budou řádně identifikováni. (což nemají li doklady může trvat i roky nedodá li je ambasáda)

2 0
možnosti
JR

J74a53n 52R11á12ž

3. 11. 2015 19:12

Souhlas! R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 293
  • Celková karma 22,06
  • Průměrná čtenost 2211x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik