Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není to "Ředitelství silnic a dálnic", ale spíše "Ředitelství silnic a dál nic".

0 0
možnosti
AN

Začátkem devadesátých let začali u nás na vesnici s infrastrukturou, což je jistě záslužný čin. Ovšem jestli kanalizace, nebo plyn, kabely pro sólovou elektřinu, navíc i pro televizi, ne najednou ale každý svůj gráblik", si udělal. Aspoň se měl Kelner s Huaweiem od koho učit. Český člověk přijde na všechno. :-))

0 0
možnosti
PP

Vámi volení poslanci vytvořili takové zákony, že se jimi organizace hospodařící s veřejnými penězi musí řídit. Tedy vina začíná u voličů, pokračuje u poslanců a končí u ŘSD a ministerstev.

A s tou Huawei. Její hardware má používat O2, tak bude zajímavé i pro Kellnera, až firemní zákazníci O2 začnou přemýšlet, zda i pro ně není bezpečnostní riziko používat sítě na hardware Huawei a začnou od O2 odcházet.

0 0
možnosti
Foto

Ryba smrdí od hlavy!!! A to platí pro všechy úrovně státní správy! Hradem počínaje přes ministerstva až na radnice!

0 0
možnosti
JH

J38a80n 31H50u96r11k45a

20. 12. 2018 4:46

proč se zde v této zemi každý brání pravému a adresnému pojmenování....podvod zlodějna a tunelování státu Kelnerem a spol. nezasvěceným potom tyto klišé připadají jako běžné a normální podnikání kdesi bokem zákona

2 0
možnosti
ZD

Party zaměstnaných právníků a externistů, pracují na smlouvách, které jsou zpětně nevymahatelné. Nebo jen velmi směšně. Jediným vysvětlením, že jsou ty stavby dojnou krávou a žádní kapříci si svůj rybník nedovolí vypustit.

8 0
možnosti
ZD

Bohužel, musím souhlasit se vším co jste napsal. Je tam něco "zapečeného".

Klíčové stavby státní infrastruktury se díky pohodlnosti a nezodpovědnosti úředníka soutěží jako dodávka toaletního papíru na obecní úřad. Na konci každého výběrka je kouzelná věta o vlivu ceny na úspěch soutěžitele.

6 0
možnosti