Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Jedním z dobře čitelných projevů hybridní války Ruska proti Západu bylo, že jím vlastněné zásobníky plynu v Německu před zimou 2021/2022 nechalo téměř prázdné. Šlo o jeden z faktorů rostoucích cen plynu. Je to jako scéna ze Švejka: "Převléct se na hrázi rybníka do ruské uniformy, to může udělat jenom blbec!"

0 0
možnosti
JK

Samozřejmě že Rusko rozebere státy východního bloku NATO bez boje. Ostatně podobně to zamýšleli s Ukrajinou, viz ty vynaložené peníze na vypěstování páté kolony. Akorát že Putin naletěl podvodníkovi. S námi už chybu znovu neudělá.

0 2
možnosti
ZM

hybridní, to zní pěkně, ale to podstatné je slovo válka.... válka to je vždycky boj dvou nebo více stran proti sobě... nikdy ne jedné strany....

2 0
možnosti
RW

1. Netušíte co znamená pojem hybridní válka

2. Podle vašich kritérií vede západ proti Rusku "hybridní válku" nejpozději od roku 2008...

0 3
možnosti
RK

A někteří si ani neuvědomili, že už se sami stali prostředkem hybridní války.

3 0
možnosti
JN

J34o43s32e79f 95N35i17k24l

18. 12. 2023 16:23

Je to přesně podle "kuchařky" CIA....

0 3
možnosti
ZZ

Podívejme se pravdě do očí a nic si nenalhávejme.

NATO si samo vyrobilo nepřítele a škádlilo hada bosou nohou.

Teď se NATO diví, že nepřítel o sobě dává vědět a had kouše.

Konflikt se s největší pravděpodobností nevyvíjí podle scénáře NATO, ani Ukrajiny a těžko věřit, že Rusko od svých cílů ustoupí.

Osvobození Artemovska, Avdějevky a Maryinky zcela připraví ukrajinské ozbrojené síly o možnost provádět dělostřelecké ostřelování hlavního města DLR, které se od roku 2014 v podstatě nezastavilo.

Mám vážné obavy, že čím déle se povleče tento vojenský spor, tím víc odpůrců vojenského řešení v EU vytvoří - a Rus nebude muset pro to ani hnout prstem.

Navíc dojde k dalšímu efektu, že Rus se už nespokojí jen odzbrojením Ukrajiny a vyhlášením její neutrality, ale bude požadovat nyní i další územní ústupky a ty mohou přijít Ukrajinu velmi draho. To bude asi verze 3.0.

1 3
možnosti
RK

Kdybys tak nehltal toho Solojvova, ty Pravdo.

2 1
možnosti
RK

Karma . Jenže ti, kterých se to nejvíc týká, ti to stejně nejsou schopní pobrat.

4 2
možnosti