Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J69i98r25i 36C33i68z

18. 3. 2022 22:38

Dovolim si vam napsat svuj pohled vychazejici z zivotnich a sportovnich zkusenosti. Jiste mate v mnoha vecech pravdu a temto dusledkum na Ukrajine se mohlo predchazet. Predchazet predevsim tim, ze EU mela byt jiz davno na vyssim politicko-ekonomickem stupni formou federace, kdy proti bolsevickemu agresivnimu Rusku vedenem nacelnikem KGB by stal jednotny stat. Tedy stat s ustavou, prezidentem, parlamentem, vladou, zakladnimi zakony platnymi pro vsechny casti, armadou, jednotnou menou a dalsimi prvky pro spolecnou organizaci. Pri samostatnosti 27 clenu EU slozenych i z postbolsevickych statu se vzdy muze najit nejaka cast spolehajici na nacionalismus a toho dokaze agresivni Rusko s prehledem vyuzit. Ve sportu i velmi silne mancafty dokazal rozlozit jeden zmetek a privest tym k prohram. Prezident USA zastupuje 332mil lidi, v EU je nejsilnejsim statem Nemecko s 82mil lidi. Ovsem EU ma i po odchodu Britanie cca 380mil lidi, tedy jeji potencial politicko-ekonomicky by se po federalizaci rapidne zvysil a proti Rusku se 142mil lidi by stala opravdu mocnost, ke ktere by si toho moc nedovolilo. Snad tato lekce nacionalistum zavre huby a politicke partaje si zacnou uvedomovat svoji odpovednost obcanum k bezpeci a miru. U tohoto statecku nevidim zadne snahy se zbavit vlivu bolseviku a nejake zasadni zmeny jsem po r.89 nezaregistroval.

0 0
možnosti
VB

Ano, už se objevily rozbory o daleko vyšší efektivitě jednotné armády.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
VB

Víte, ale ono to existuje na papíře, ve skutečných novinách z roku 2014-2015.

Nevím, jestli vaše tchýně si píše své věštby na papírky, které zalepí do obálky aby je mohla vytáhnout ....a já jsem to říkala. :-)

Na druhé straně mě netěší, že mám pravdu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,90
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik