Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Elektroauta jsou navíc těžší, těžší auto spotřebuje více energie a potřebuje pod sebou mít pevnější=dražší podložky (podlahy, mosty, atd.).

Ví dnes někdo, co byly a asi budou „energetické stupně“? Ty nutně nastanou, až se začnou více nabíjet auta. Tedy s nabíjením aut bude nutné počkat na energetický stupeň, který dovolí začít nabíjet. A energetický stupeň nedovolí mít zapnuté všechny servery, nepůjde tak někde internet (sociální sítě), bankovnictví, aj.

Podíval jsem se na Lex OZE III, je to „Zavedení agregace flexibility a jasná pravidla pro akumulaci“. Kromě „pozvolného ohřívání vody“ se zavádí přejatá slova, viz text v uvozovkách, aby tomu lidé nerozuměli. Když existují česká slova, proč by to nemělo být psáno česky?

1 0
možnosti
JR

J83a81n 64R90á69ž

6. 11. 2023 18:48

Německo nikdy nezpůsobilo v Evropě malé problémy. A obvykle to odnesou nejvíce jeho sousedé.

4 0
možnosti
JL

Vazeny pane Viléme Baráku a pratele. Prave dnes i na tomto platku, jsou zabery z polarni zare u nas a videl jsem je i z Italie. Jak znamo, ty zare jsou zpusobeny slunickem, ktere vypoustenim castic pri zvysene cinnosti nam ukazuje tu krasnou podivanou. Jenze.....??!!

Zde prichazi otazka, jaka je to cinnost a jak se jevi, mimo tech polarnich zari, na nasi Zemi. a jeji pocasi. Veda nedokaze ani odhadnout co takova zvysena cinnost slunce udela.

Je velmi zajimave politicke hlasani o zvysovani teploty v obzdusi Zeme a snahou predlozit lidstvu jejich predstavu zabraneni tomuto jevu.

Zatim jsem vsak neslysel,co nastane, kdyz ta snaha proste nebude mit ucinek. Je zde diskuze, co udelat i v malem prostoru, jak prezit tu dobu zvysovani teploty???

Kazda myslenka vezme cas na uskutecneni. Ne jen politici maji a znaji to reseni. A co vy, obcane???

2 0
možnosti
LP

tak to má pan Barák asi radost.

1 0
možnosti